Breaking News

Όμορφα της Πόλης

Γιόρτασε τα 26 γενέθλια του o Ροταριανός Όμιλος Λάρνακα – Κίτιον

O Ροταριανός Όμιλος Λάρνακα – Κίτιον έκλεισε τα 26 χρόνια λειτουργίας του και το γιόρτασαν το βράδυ της Δευτέρας στο The Oak Tree Wine Cellar & Tasting Room.

Ο όμιλος Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 1991 και έγινε επίσημο μέλος του Παγκόσμιου Ροταριανού Ομίλου στις 14 του Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς.
Ο όμιλος έχει αναπτύξει ένα μεγάλο φιιλανθρωπικό έργο στην πόλη μας με δράσεις όπως δωρεές βιβλίων σε διάφορες βιβλιοθήκες της πόλης, ετήσιες αιμοδοσίες για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, δενδροφυτεύσεις σε χώρους που έχουν καθορισθεί από το Τμήμα Δασών, διοργανώσεις φιλανθρωπικών εκδηλώσεων κ.α.
Παράλληλα, μια από τις μεγαλύτερες προσφορές του ομίλου στην τοπική κονωνία της Λάρνακας,  είναι η δημιουργία του πάρκου «ίσων ευκαιριών» για παιδιά με κινητικά προβλήματα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Τζένη Καρέζη, απέναντι από την εκκλησία της Παναγιάς Φανερωμένης. Ένα μοναδικό έργο το οποίο έγινε κατορθωτό με την μεγάλη συμβολή της Τράπεζας Κύπρου.
26 χρόνια προσφοράς και αγάπης, εμείς τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να είναι τόσο δημιουργικοί και να προσφέρουν ότι καλύτερο στη κοινωνία μας και στην πόλη μας.

 

Image may contain: 10 people, people smiling, people sitting, night and indoor

Image may contain: 5 people, people sitting and indoor

Image may contain: 3 people, people smiling, indoor

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting, table and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting, people eating, table and indoor

Image may contain: 7 people, people sitting and indoor

Image may contain: dessert, food and indoor

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »