Breaking News

Επιχειρήσεις

Γιορτάστε τη Μέρα της Γης με τις νέες Metro Trolley Bags!

Ο νέος τρόπος ψωνίσματος αγαπάει τον πλανήτη μας! 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατεύσουμε το περιβάλλον που ζούμε και κατά συνέπεια τη Γη. Με αφορμή τη Μέρα της Γης, που γιορτάζεται παγκόσμια σήμερα στις 22 Απριλίου, εμείς στις Υπεραγορές METRO, βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στην προστασία του πλανήτη μας.

Οι νέες METRO TROLLEY BAGS ήρθαν για να σας διευκολύνουν στα ψώνια σας και το κυριότερο, για να βοηθήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος και της γης.

Γιατί

Η επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα έχει κύριο σκοπό τον περιορισμό της χρήσης της πλαστικής σακούλας η οποία δεν ανακυκλώνεται αλλά πολυμερίζεται βλάπτοντας το περιβάλλον και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Τα METRO με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την προσφορά μίας Νέας Εμπειρίας Ψωνίσματος, έφεραν τις METRO TROLLEY BAGS η οποίες κάνουν την μεταφορά των προϊόντων πιο εύκολη, βολική και ευχάριστη.

Πως

Εφαρμόζουν και ανοίγουν τμηματικά μέσα στο καρότσι, δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετούνται τα ψώνια συγυρισμένα και ανά κατηγορία. Σημειώστε πως διαθέτουν και ειδικό τμήμα για τα παγωμένα.

Που θα τις βρείτε

Tiς METRO TROLLEY BAGS, θα τις βρείτε στα ταμεία των υπεραγορών METRO στην απίστευτη τιμή των €14,50 για το σετ των τεσσάρων. Ο τρόπος που κάνετε τα ψώνια σας θα αλλάξει, θα γίνει πιο εύκολος και πιο πρακτικός και το κυριότερο, θα συμβάλετε με τον δικό σας τρόπο, στην προστασία της Γης!

Κάντε  κλικ στο Blog του Metro.com.cy και βρείτε χρήσιμα άρθρα.

Σχετικά νέα

X
Translate »