Αλέξανδρος Λοϊζίδης

Γιατί όχι δημιουργία μηνιαίας προπληρωμένης κάρτας εισόδου – στάθμευσης

Γράφει ο Αλέξανδρος Λοιζίδης

 

Φίλοι Λαρνακείς σας χαιρετώ.

Μέσα σε μια ήμερα (δηλαδη χθες) έχω δει 3 αναρτήσεις από Δημοτικούς Σύμβουλους της πόλης μου, της Λαρνακας σχετικά με την αύξηση των 0.50 ΣΕΝΤ στον χώρο στάθμευσης του Μακενζυ για την καλοκαιρινή περίοδο του 2017 και την αντίθεση τους σε αυτό.

 

Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να παρασύρεις μαζί σου τον κόσμο για να κερδίζεις ψήφους χωρίς να έχεις και τις αναμενόμενες προτάσεις. Πριν ακριβώς ενάμιση χρόνο είχα προτεινει και θα το ξανακάνω και τώρα από την σελίδα μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (FACEBOOK) την σωστή κατ’ εμένα λύση που θα πολλαπλασιάσει και τα έσοδα από το πάρκινγκ του Μακένζυ. Δημιουργία μηνιαίας προπληρωμένης κάρτας εισόδου – στάθμευσης (όπως συμβαίνει σε πολλές πόλης στην Ιταλία) για τους Δημότες της πόλης μας για τον συγκεκριμένο χώρο που θα μπορεί να εξασφαλιστεί παρουσιάζοντας λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος της πόλης στο όνομα του δικαιούχου η των μελών της οικογένειας του από τα γραφεία του Δήμου. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται και ο διαχωρισμός του Δημότη που θα πάει στο Μακένζυ για 2-3 ώρες μπάνιο η καφέ από τον μη Δημότη που θα έρθει για ολόκληρη η μίση ημέρα παρκάροντας το αυτοκίνητο του για ώρες πληρώνοντας μόνο 2 η 2.5 ευρώ που είναι από τα πιο φθηνά τέλη στάθμευσης στην Κυπρο.

 

Σε συνέχεια αυτής της πρότασης θα μπορούσε επίσης να αποφασιστεί όπως τα μισά καθαρά έσοδα από τον συγκεκριμένο χώρο να διατίθενται στο Μακένζυ για αναβαθμίσεις. Προτάσεις για το καλό της Λαρνακας, της ομορφότερης πόλης του κόσμου θέλουμε και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού με χαμηλού επιπέδου πολιτική.

Σχετικά νέα

X
Translate »