Going out

Γίωργος Σαμπάνης…έρχεται στο Re.Buke Lounge

To Re.buke Lounge , πλήρως ανακαινισμένο παρουσιάζει το νούμερο ένα τραγουδιστή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα Γιώργο Σαμπάνη , σ’ ένα δυνατό live!
Κυριακή 30 Απριλίου στο Re.buke Lounge, ο αγαπημένος καλλιτέχνης , για μια μοναδική μουσική βραδιά που θα σας απογειώσει.Ο Γιώργος Σαμπάνης, αποδεδειγμένα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Πέραν από αξιόλογος τραγουδιστής, είναι και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης. Τα τραγούδια του έχουν σχεδόν πάντα την υπογραφή του και γίνονται αμέσως όλα επιτυχίες.

Οι περισσότεροι καλλιτέχνης επιθυμούν να ερμηνεύσουν τραγούδια του και γι αυτό άλλωστε, αριθμεί αμέτρητες συνεργασίες με πολλούς από αυτούς. Καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Βασίλης Καρράς είναι μερικοί από εκείνους που έχει συνεργαστεί, «χαρίζοντας» τους μοναδικά τραγούδια. Επίσης, η φωνή του, οι ερμηνείες του, καθώς και ο παλμός που εκπέμπει την ώρα που βρίσκεται πάνω στη σκηνή, καθηλώνουν στην κυριολεξία τον κόσμο που τον παρακολουθεί. Ραντεβού λοιπόν στις 30 Απριλίου. Ώρα έναρξης, δέκα το βράδυ!
Re.buke Lounge, στην παραλία Μακένζυ, στη Λάρνακα

Πληροφορίες και κρατήσεις: 24626212

Σχετικά νέα

X
Translate »