Τοπική Αγορά

Γήπεδα και όργανα γυμναστικής στις παραλίες της Λάρνακας

Έργα εμπλουτισμού στις οργανωμένες παραλίες της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας προγραμματίζονται πριν την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Εργα εμπλουτισμού στις οργανωμένες παραλίες της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας προγραμματίζονται πριν από την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου 2019. Στόχος είναι από το ερχόμενο καλοκαίρι οι τουρίστες και οι επισκέπτες των παραλιών να απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στις ακτές της Λάρνακας, πέρα από τα καθαρά νερά, τις αμμουδιές και τις υφιστάμενες υποδομές. Σύμφωνα, λοιπόν, με το τριμηνιαίο δελτίο Τύπου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, οι τοπικές αρχές Λάρνακας, Περβολιών, Ορόκλινης και Πύλας, σε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Λ/κας, προγραμματίζουν έργα αναβάθμισης των οργανωμένων παραλιών.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικών χώρων, καθώς και δημιουργία παιδότοπων και γηπέδων για αθλήματα παραλίας, όπως βόλεϊ και τένις. Σύμφωνα με την ΕΤΑΠ, οι προσθήκες σε υποδομές και εξοπλισμό θα προσφέρουν στους θαμώνες των παραλιών κάτι το διαφορετικό πέρα από το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία.

 

Πηγή: politis.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »