Οικονομία

Βύρας: Η Λάρνακα θα καταστεί πόλη επιλογής προσφέροντας ανάπτυξη και ευημερία (vid)

Την ελπίδα ότι η Λάρνακα θα καταστεί πόλη επιλογής, προσφέροντας ανάπτυξη και ευημερία, εξέφρασε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας κατά τη διάρκεια παρουσίασης του έργου «The Pearl of Mackenzie» της εταιρείας Plus Properties.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας είπε πως η Κύπρος είναι ένας ασφαλής προορισμός για επενδύσεις και για απόκτηση άδειας παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. «Προσβλέπουμε στο να καταστήσουμε την Λάρνακα πόλη επιλογής, προσφέροντας ανάπτυξη και ευημερία, όπου κάποιος μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρα του». Ο κ. Βύρας σημείωσε ότι ως νέο Δημοτικό Συμβούλιο εργαζόμαστε για να κάνουμε τη Λάρνακα ένα φιλικό επενδυτικό προορισμό, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πόλη έχει όλα όσα χρειάζεται και αυτή τη στιγμή προσφέρει μεγάλες επενδυστικές ευκαιρίες.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας Οθωνας Θεοδούλου είπε πως «το ΕΒΕΛ εργάζεται σκληρά για προσέλκυση ξένων επενδύσεων και για να εισαγάγει νέες διαδικασίες, με τη στήριξη του κράτους, για ενίσχυση της οικονομίας». Αυτός είναι και ο λόγος που το Επιμελητήριο στηρίζει πλήρως τις προσπάθειες και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες της PLUS PROPERTIES στην Λάρνακα, κατέληξε.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »