Αθλητικά Νέα

ΒΥΡΩΝ Λάρνακας: Το τελευταίο Παγκύπριο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της χρονιάς

Το Σάββατο 22 Οκτώβριου πραγματοποιήθηκε το Παγκύπριο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής οπού ήταν και ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς όπου έφηβοι-άντρες και γυναίκες- νεανίδες αγωνίζονται παράλληλα.

Ο ΒΎΡΩΝ Λάρνακας έδωσε και πάλι το παρών του με 5 αθλητές και 1 αθλήτρια. Στον αγώνα παρόν ήταν και το νεαρό ταλέντο του Σωματείου , Ηλίας Γεωργίου όπου κατέλαβε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό με συγκομιδή βαθμών 84.500, ένα Παγκύπριο ρεκόρ στην κατηγορία του. Πηρέ 2 χρυσά μετάλλια στους κρίκους και μονόζυγο,  3 αργυρά στο έδαφος, πλάγιο ίππο και δίζυγο κλείνοντας την φετινή του χρόνια άψογα και βάζοντας τις βάσεις για την επόμενη όπου πλέον θα αγωνίζεται στην κατηγορία αντρών.

Από την Λάρνακα έλαβαν μέρος επίσης ο Χριστός Γεωργίου και η Μαρία Τοφη που κατέλαβαν την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό σε άντρες και γυναίκες παράλληλα επιστρέφοντας στα αγωνιστικά  σαλόνια μετά από σοβαρούς τραυματισμούς  , ο νεοφερμένος  Σπύρος Σπύρου που κατέκτησε την 7η θέση , και από την κατηγορία αντρών οι Αντρέας Παπαλλης (9η θέση) και ο Γιώργος Κεκκου (10η θέση).

Αξιοσημείωτο ότι οι αθλητές του σωματείου Βύρων Λάρνακας είχαν αριθμητικά  και την μεγαλύτερη συμμετοχή στους αγώνες από τα υπόλοιπα σωματεία της Κύπρου και εξακολουθούμε να μην έχουμε τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις στη Λάρνακα για σωστές προπονήσεις κάτι που δεν απουσιάζει από τις άλλες πόλεις.

Πηγή κειμένου: www.actioninsports.com

Δείτε βίντεο από την προσπάθεια του Ηλία Γεωργίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »