Breaking News

Πολιτιστικά

Βραδιές Πολιτισμού από το Δήμο Αραδίππου

Με μια ολοκληρωμένη πολιτιστική πρόταση που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις του κοινού, ο Δήμος Αραδίππου υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, διοργανώνοντας για ακόμη μια χρονιά τις Βραδιές Πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου με τη θεατρική παράσταση «Βουράτε να αρμάσουμεν την Αντριανού».

Απόψε, Τετάρτη 5 Ιουλίου, η Δημοτική Παιδική Χορωδία Αραδίππου θα ανεβάσει τη μουσική παράσταση «΄Ονειρο παιδιών της γειτονιάς», ενώ το ίδιο βράδυ το Θέατρο Σκιών του Χαράλαμπου Χαραλάμπους, θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Μέγα Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι».

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 7 Ιουλίου με την ελληνική κινηματογραφική ταινία «Η αρχόντισσα και ο αλήτης».

Την Τρίτη 11 Ιουλίου η Δημοτική Χορωδία Αραδίππου θα παρουσιάσει τη μουσική εκδήλωση «Κάπου βραδιάζει», ενώ την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα γίνει προβολή της ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας «Μερικοί το προτιμούν κρύο».

«Οι τρίπλαροι τζιαι ο δράκος της Μηλιάς» είναι η θεατρική παράσταση η οποία θα παρουσιάσει το Θέατρο «Αντίλογος» την Πέμπτη 13 Ιουλίου. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με μια κυπριακή παραδοσιακή βραδιά με τσιατιστά και τραγούδια από το συγκρότημα του Κυριάκου Μαππούρα και από Αραδιππιώτες και άλλους λαϊκούς ποιητές, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου σε συνεργασία με το ίδρυμα «Ανδρέας Μαππούρας».

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, με τη θεατρική παράσταση «Φον Δημητράκης» από το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ»», ενώ την Τρίτη 8 Ιουλίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ελληνική κινηματογραφική ταινία «Κάτι να καίει».

Το Φεστιβάλ Θεάτρου θα συνεχιστεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου με τη θεατρική παράσταση «Ώρα καλή…», από το Θέατρο Διόνυσος.

Οι τίτλοι τέλους για τις Βραδιές Πολιτισμού 2017 θα πέσουν την Παρασκευή 21 Ιουλίου με τη θεατρική παράσταση «Οι μικροί Φαρισσαίοι», από τον Θεατρικό Όμιλο Κοντεατών και Φίλων ΤΕΡΨΙΣ.

Οι κινηματογραφικές ταινίες θα προβληθούν στο Κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο λαογραφικό μουσείο «Κώστας Καϊμακλιώτης». Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8.30 μ.μ.

Μέγας χορηγός των Εκδηλώσεων είναι ο ΟΠΑΠ Κύπρου και χορηγοί η Τράπεζα Κύπρου, η εταιρεία TGI FRIDAYS και το Δικηγορικό γραφείο Γιώργος Α. Βασιλείου ΔΕΠΕ.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

Σχετικά νέα

X
Translate »