Αθλητικά Νέα

Βουλιάζει η Ανόρθωση! (pics)

Ούτε σήμερα δεν κατάφερε να κερδίσει η Ανόρθωση, που δέχθηκε τη δεύτερη της σερί ήττα. Μετά τον Εθνικό και η Καρμιώτισσα κατάφερε να πανηγυρίσει το τρίποντο εις βάρος της “Κυρίας”, χάρις στο “χρυσό” γκολ του Σταύρου στο 34′ του αγώνα. Τραγικά λάθη από Κόπριβετς και Καλδερόν, που είχαν μερίδιο ευθύνης στο γκολ.
Η ομάδα του Λέβι έψαξε την ισοφάριση, όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ. Από την Ανόρθωση έλειπε το καθαρό μυαλό στις τελικές προσπάθειες, ενώ τα εύσημα παίρνει σήμερα η αμυντική γραμμή της Καρμιώτισσας και ο τερματοφύλακας της Ντραγκόγιεβιτς. Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ κατρακυλά βαθμολογικά, με το τρένο της εξάδας να απομακρύνεται για τα καλά. Στους 14 βαθμούς όσους έχει η Ανόρθωση, έφτασε τώρα η Καρμιώτισσα.
Εικόνα αγώνα:
Η Καρμιώτισσα ήταν αυτή που πήγε χαμογελαστή στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αφού ο Σταύρου με μία γκολάρα, έβαλε την Καρμιώτισσα μπροστά στο σκορ, με τους Κοπριβετς και Καλδερόν να βάζουν το “χεράκι” τους, αφού και οι δύο είχαν μεγάλη ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους.
Η Ανόρθωση αν και για αρκετό διάστημα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, η Καρμιώτισσα, πίεζε ψηλά, πίεση που έφερε και το… γκολ.
Η ομάδα της Αμμοχώστου κράτησε μπάλα, είχε την κατοχή, δεν ήταν όμως αποτελεσματική, αφού δύο σουτ από τον Ράγιος και τον Καλό, δεν είχαν ουσιαστική κατάληξη. Η αντίδραση της ομάδας του Λέβι μετά το γκολ που δέχθηκε ήρθε στο 44′ μ’ ένα διαγώνιο σουτ του Καλό, το οποίο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του  Ντραγκόγιεβιτς. Οι φίλοι της «Κυρίας» αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές τόσο την ώρα που η ομάδα τους δέχθηκε το γκολ, όσο και κατά την έξοδο τους από τον αγωνιστικό χώρο.
Δεκαπέντε λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους η Ανόρθωση είχε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Καλό. Ο Σιβού βρήκε με το κεφάλι τον Καλό, με τον επιθετικό της “Κυρίας” να είναι σε πλεονεκτική θέση, η κεφαλιά του όμως δεν είχε αποτέλεσμα αφού η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ντραγκόγιεβιτς.
Με το πέρας του χρόνου η Ανόρθωση έδειχνε περισσότερη διάθεση και κινητικότητα, έψαχνε την ισοφάριση όμως μέχρι το 70λεπτο δεν ήρθε, κάτι το οποίο στεναχώρησε και τους οργανωμένους που αποχώρησαν μαζικά από το γήπεδο, είκοσι λεπτά πριν τη λήξη. Ο χρόνος κυλούσε υπέρ της ομάδας του Λιάσου Λουκά, που πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό, φτάνοντας στους 14 βαθμούς. Ο Ρούμπεν Ράγιος μπορούσες στις καθυστερήσεις του αγώνα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Καρμιώτισσας.

Οι συνθέσεις:

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Γκιγιέρμε, Σίβου, Ερέρο, Βίκτορ, Πελέ (65′ Κολούνγκα), Ράγιος, Καρλίτος, Καλντερόν, Κυριάκου (71′ Καμπρέρα)

Καρμιώτισσα: Ντραγκόγιεβιτς, Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Σταύρου (82′ Χριστοφή), Πόλιανετς (90′ Πάντος), Σάλιακας, Όρντος (74′ Κυριάκου)

saki9940

Λέβι: “Γνωρίζω ότι ο κόσμος είναι αναστατωμένος…”

Απογοητευμένος ο Ρόνι Λέβι μετά την ήττα, με τον Ισραηλινό να τονίζει ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο.

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, δεν ήταν δίκαιο. Αξίζαμε κάτι περισσότερο, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μετά το 0-1, είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε αλλά και να βάλει ο αντίπαλος ένα δεύτερο. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά, θα δουλέψουμε σκληρά, αν χρειαστεί θα φέρουμε και κάποιους παίκτες. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον αντίπαλο προπονητή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μαζί μας, είναι η δύναμη μας. Γνωρίζω ότι είναι αναστατωμένος, όμως αυτή την ώρα η ομάδα τους θέλει δίπλα τους”.
saki94211
Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο
Έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους της Ανόρθωσης που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.
Οι φίλοι της “Κυρίας”, είδαν την ομάδα τους να μένει πίσω στο σκορ με γκολ του Σταύρου στο 34′ του αγώνα, μετά από τραγικά λάθη των Κόπριβετς και Καλδερόν. Το γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους έφερε και τις αντιδράσεις τους, τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου 45αλέπτου όσο και μετά το τέλος του α’ ημιχρόνου.
Ο κόσμος αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές κατά την αποχώρηση τους προς τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
img_7069-1
Δεν άντεξαν και αποχώρησαν στο 70′ οι οργανωμένοι
Απίστευτο σκηνικό στο Αντώνης Παπαδόπουλος και κατά την διάρκεια του αγώνα της Ανόρθωσης κόντρα στην Καρμιώτισσα. Και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ της ομάδας της Λεμεσου οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης αποχώρησαν από την εξέδρα.
Τ’ άκουσαν για τα καλά παίκες και διοίκηση!
Έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες έφερε η νέα αποτυχία της Ανόρθωσης, με τον κόσμο να τα έχει με παίκτες και διοίκηση, περιμένοντας τους έξω από τα αποδυτήρια.
Η γκέλα της Ανόρθωσης για δεύτερη σερί αγωνιστική, δυσαρέστησε τον κόσμο της “Κυρίας”, όπου έστησε λαϊκά δικαστήρια στην ανατολική πλευρά του “Αντώνης Παπαδόπουλος”, ζητώντας το λόγο για την ήττα από την Καρμιώτισσα.

Πηγή: www.sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »