Αθλητικά Νέα

Βεσελόφσκι και Τζιαμπούρης είπαν όχι στην Ομόνοια

1-1 το τελικό σκορ με τον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας να πετυχαίνει μέχρι στιγμής το γκολ και των πρώτων 8 αγωνιστικών. Καλύτερη η Ομόνοια στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα πλήρωσε τις άστοχες τις ευκαιρίες και έδωσε στην Νέα Σαλαμίνα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι πράσινοι βρήκαν αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφεραν να τελειώσουν τον αγώνα και στο τέλος το πλήρωσαν με την γκολάρα του Τζιαπουρή  στο 77ο λεπτό. Το γκολ για τους πράσινους που προηγήθηκαν στο 72ο λεπτό πέτυχε ο Νταρμπισαιαρ.

Nέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Φούσκο, Άντονιτς, Γκράτσι, Τσαμπούρης, Σκοπελίτης, Τζούρτζουριτς (74’ Κολοκούδιας), Mπεμπέ (46’ Κούσιουλος), Πεδρίτο, Παύλου (46’ Μάατσι), Μακρίεφ
Ομόνοια: Παναγή, Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Φλορέσκου, Σοϊλέδης, Κατελάρης, Μαργκάσα, Τουρέ (85’ Φυλακτού), Κλέιτον, Ντάρμπισταϊαρ, Σέρινταν (56’ Χριστοφή)
Κίτρινες : Γκράσι/
Κόκκινες:
Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Βοηθοί: Νικήτα Στέλιος και Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος
1ος Επιπρόσθετος Διαιτητής:    Τράττου Λεόντιος
2ος Επιπρόσθετος Διαιτητής:    Ορθοδόξου Ανδρέας
Καλύτερα άρχισε τον αγώνα η Ομόνοια, με τους ποδοσφαιριστές του Τζόν Κάρβερ να δείχνουν από την αρχή τι ήθελαν από τον σημερινό τους αγώνα. Μπήκαν δυνατά, έψαξαν το γκολ, έχασαν κλασικές ευκαιρίες με τον  Βεσελόφσκι να λέει όχι σε αρκετές περιπτώσεις. Μόλις στο 2ο λεπτό οι πράσινοι μετά από σουτ του Τουρέ το οποίο κόντραρε και σε αμυντικό της Νέας Σαλαμίνας ανάγκασε τον Βεσελόφσκι στην πρώτη του εντυπωσιακή επέμβαση. Νέα ευκαιρία για την Ομόνοια στο 5ο λεπτό με το πλασέ του Σιέρινταν να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 8ο λεπτό ήρθε η πρώτη κλασική ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Τζόν Κάρβερ και το σουτ του Σιέρινταν να κόβουν στην γραμμή οι αμυντικοί της Νέας Σαλαμίνας. Οι πράσινοι συνέχισαν στα ίδια επίπεδα. Κυνηγούσαν όλες τις μπαλιές (ακόμη και τις χαμένες), αλλά τους έλειπε η ουσία που ήταν το γκολ. Στο 32ο λεπτό ο Ματ Ντάρμπισαιρ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο έξω. Πρωταγωνιστής ο Άγγλος και στις δυο τελευταίες ευκαιρίες της ομάδας του, αφού αρχικά στο 43ο λεπτό το πλασέ του εξουδετέρωσε ο Βεσελόφσκι και στο 45ο λεπτό την κεφαλιά του Άγγλου έδιωξε και πάλι ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας. Το ημίχρονο έκλεισε με την Ομόνοια να έχει 9 τελικές προσπάθειες και 0 την Νέα Σαλαμίνα. Ο Βεσελέφσκι έκανε πέντε επεμβάσεις σε αντίθεση με τον Παναγή  ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Όπως άρχισε τον αγώνα για την Ομόνοια, άρχισε και το β’ μέρος για τους πράσινους. Χαμένη κλασική ευκαιρία με τον Σιέρινταν να μην μπορεί για ακόμη μια φορά στο 47ο λεπτό να νικήσει τον Βεσελόφσκι. Οι πράσινοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Νταρμπισαιαρ με τον Τζαπουρή να πηγαίνει άτσαλα πάνω στον Άγγλο επιθετικό έστω και να η μπάλα ήταν στον αέρα. Έπρεπε να περάσουν 57ο λεπτά στον αγώνα για να κάνει η Νέα Σαλαμίνα την πρώτη της ευκαιρία στον αγώνα. Το σουτ του Κούσιουλου πέρασε πάνω από την εστία του Παναγή. Η Νέα Σαλαμίνα πίεσε τους πράσινους και στο 62ο λεπτό μετά από λάθος του Φλορέσκου ο Μακρίεφ βγήκε κερδισμένος αλλά το πλασέ του έδιωξε ο Παναγή με τα πόδια. Εφτά λεπτά αργότερα η Νέα Σαλαμίνα βρήκε την πρώτη της και κλασική ευκαιρία με τον Μακρίεφ. Στο 69ο λεπτό ο Βούλγαρος επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον Παναγή…αλλά πλάσαρε έξω. Αφού ο Μακρίεφ δεν βρήκε δίκτυα…το έκανε λεπτά αργότερα ο Νταρμπισαιρ. Στο 72ο λεπτό ο Άγγλος επιθετικός μετά από μια εξαιρετική μπαλιά του Χριστοφή μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε (μέχρι εκείνο το λεπτό ανίκητο Βεσελόφσκι) κάνοντας το 0-1 για τους πράσινους. Πέντε λεπρά κράτησαν οι πανηγυρισμοί των πρασίνων αφού ο Τζαμπουρής με ένα εκπληκτικό γκολ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-1 στο 77ο λεπτό. Πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ από τον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας. Στη συνεχεία Μάατσι και Χριστοφή μπορούσαν να δώσουν την νίκη στις ομάδες τους αλλά η κεφαλιά του Ολλανδού και το σουτ του Κύπριου επιθετικού δεν βρήκαν στόχο με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Βεργέτης: «Δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ»

Αποφασισμένοι δείχνουν στην Νέα Σαλαμίνα να ανατρέψουν την κατάσταση σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Σταϊκός Βεργέτης.
 «Εγώ συμπλήρωσα ένα μήνα στην Νέα Σαλαμίνα. Αυτό που βλέπω είναι πώς υπάρχει ανέλιξη σε όλα τα τμήματα. Όλοι δέχθηκαν κριτική μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ. Αυτοί οι άνθρωποι είναι δίπλα μας. Έφεραν στην ομάδα ένα αξιόλογο προπονητικό τιμ. Κάνουνε όλοι εξαιρετική δουλειά και έχει στόχο η ομάδα να παραμείνει στα ψηλά. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση και δεν αξίζουν αυτή την κριτική . Η ομάδα πάλεψε και κρίμα που δεν αναγνωρίζεται. Για τον αγώνα σήμερα στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα. Κάναμε δυο αλλαγές στο ημίχρονο που σπάνια το κάνω. Ήμασταν τυχεροί στο πρώτο μέρος που δεν δεχθήκαμε γκολ. Ήταν εύστοχες οι κινήσεις που κάναμε στην επανάληψη. Εκεί που άλλαξε ο αγώνας υπερ μας δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ. Δεν σταματήσαμε τη φάση. Η δουλειά μας συνεχίζεται».
Πηγή: sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »