ΑΕΚ

Α.Λευκαρίτης στο Balla: «Ήταν μια σπουδαία χρονιά γιατί…» (videos)

Υπό την προεδρία του η ΑΕΚ μεγάλωσε σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα της Λάρνακας πλέον… ισοφάρισε στους τίτλους πρωταθλημάτων τον πρόγονό της Πεζοπορικό(1972/73, 1990/91, 1991/92, 1993/94), με τον τέταρτο τίτλο σε μια πενταετία (2012/13, 2014/15, 2015/16, 2017/18), ενώ με την… σκούπα στους τελικούς με τον Κεραυνό έκανε τρεμπλ καθώς προηγήθηκαν το κύπελλο και το σούπερ Καπ.

Ο Ανδρέας Λευκαρίτης μιλώντας στο Balla μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Κίτιον, αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον φροντιστή του γηπέδου και τον Γιώργο Παλάλα, χαρακτήρισε σπουδαία την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, ενώ αν και δεν πιστεύει σε «μυστικά» δίνει αυτό τον τίτλο στο «δεξί του χέρι».

Κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν ο Ανδρέας Λευκαρίτης μας είπε:«Ήταν μια σπουδαία χρονιά. Στην φετινή σειρά των τελικών δείξαμε ότι ήμασταν πιο έτοιμοι από τον Κεραυνό, πιο καλή ομάδα. Πέρσι ήταν ο Κεραυνός πιο καλή ομάδα και το πήρε, φέτος το πήραμε δίκαια εμείς. Τώρα τελείωσε, είναι μεγάλη μέρα για μας. Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ και την Λάρνακα, στον φροντιστή του Κίτιον ο οποίος έχει ένα πρόβλημα υγείας, τον Γιάννη, θέλω να του το αφιερώσω. Επίσης το αφιερώνω στον Γιώργο Παλάλα ο οποίος έχασε την χρονιά όμως έχει προσφέρει πάρα πολύ έξω από το γήπεδο. Για μένα ήταν μια σπουδαία χρονιά γιατί ως πρόεδρος είναι η πρώτη χρονιά που δεν χρειάστηκε να αντικαταστήσω ούτε καλαθοσφαιριστή ούτε προπονητή. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία με αυτή την ομάδα και τελειώσαμε με αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που πήραν το πρωτάθλημα και τους λέω ένα μεγάλο μπράβο».

Για την… φόρμουλα εδραίωσης της ΑΕΚ στις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια μας είπε: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, στην ΑΕΚ δουλεύουμε επαγγελματικά όσο γίνεται στην Κύπρο. Δεν λείπει ποτέ κάτι στους παίκτες ή τους προπονητές, ούτως ώστε να έχουν το μυαλό τους πάντα στο γήπεδο. Έχω την φιλοσοφία να είμαι φίλος με τους παίκτες, όπως και όσοι είναι δίπλα μου και με βοηθάνε. Μυστικό μπορώ να πω ότι είναι ο… Βασίλης Σελλάς. Είναι πάντα δίπλα μου, είναι το δεξί μου χέρι τα τελευταία χρόνια. Αυτός έρχεται περισσότερο κάθε μέρα στις προπονήσεις, θέλω να τον ευχαριστήσω κι αυτόν».

Σχετικά νέα

X
Translate »