Κοινωνία

Αύριο πάμε στις Φοινικούδες για την 24ωρη εκστρατεία “Stand Up to Cancer”

Μεταξύ των κορυφαίων 25 αιτιών πρόωρου θανάτου στην Κύπρο, ο καρκίνος εμφανίζεται 11 φορές. Οι σχεδόν μισοί δηλαδή από όλους τους πρόωρους θανάτους, προκαλούνται από καρκίνο των πνευμόνων, το ήπαρ, το στήθος, το έντερο και ούτω καθεξής: αυτή είναι μια ασθένεια που έχει αγγίξει όλους στο νησί μας.

Ωστόσο, κάνοντας κάποιες απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, μπορεί να προχωρήσουμε πολύ προς την κατεύθυνση της πρόληψης και της προστασίας από τον καρκίνο. Πολλοί εστιάζουν στις διάφορες θεραπείες της ασθένειας εφόσον εμφανιστεί. Όμως τι μπορούμε να κάνουμε  για να αποφύγουμε την εμφάνιση της από μιας εξαρχής;

Στις 16/12/2017 η Στέφανη Κυριάκου και ο σύζυγος της Ryan Horgan, ένθερμοι υποστηρικτές της υγιεινής ζωής, θα προσπαθήσουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση ως προς την πρόληψη για τον καρκίνο και πώς μπορούμε να προφυλαχτούμε μέσω της 24ωρης εκστρατείας: Stand Up Against Cancer.

24 ώρες στέκοντας, στάσιμος

Με βάση την ομώνυμη εκστρατεία του Ηνωμένου Βασιλείου, “Stand Up to Cancer” ο Ryan το παίρνει κυριολεκτικά και πάει ένα βήμα παραπέρα με μια ενέργεια που ποτέ δεν επιχείρησε κανένας στο νησί. Θα στέκεται σε ένα ελεγχόμενο σημείο, χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί και χωρίς να τρώει τίποτα για 24 ώρες.

 Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του στις Φοινικούδες από τις 9.30π.μ. το Σάββατο έως τις 9.30π.μ. το πρωί της Κυριακής.

Σχετικά νέα

X
Translate »