Breaking News

Νέες Αφίξεις

Αυτό είναι to νέο Radisson Beach Resort στο δρόμο Δεκέλειας!

Της Άντρης Πογιατζή

Εντυπωσιάζει το νέο Radisson Beach Resort που έρχεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Μέσα από το διαφημιστικό της εταιρείας Quality Group διακρίνονται τα μελλοντικά  έργα της εταιρείας και ξεχωρίσαμε  το νέο Radisson Beach Resort. Όπως θα δείτε και στις πιο κάτω αποκλειστικές φωτογραφίες της ιστοσελίδας μας πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό Beach Resort που θα αποτελέσει έναν ξεχωριστό προορισμό  στην πόλη μας και θα αναβαθμίσει ποιοτικά το τουριστικό προιόν της πόλης.  Επιπλέον όπως φαίνεται και στην πιο κάτω φωτογραφία, η εταιρεία παρουσιάζει ακόμα μια ξενοδοχειακή μονάδα η οποία θα ανεγερθεί στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα φέρει το όνομα της Best Western Hotel.

Το Radisson Beach Resort θα λειτουργήσει στο χώρο του υφιστάμενου Princess Beach Hotel και η εταιρεία Quality Group θα αναλάβει την πλήρη ανακαίνιση του ενώ τη διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας θα αναλάβει η εταιρεία Sunnyseeker Hotels. Η ανακαίνιση του υφιστάμενου κτηρίου προβλέπει την προσθήκη επιπλέον ορόφων καια ανακαίνιση δωματίων που θα πληρούν τα πρότυπα της εταιρείας Radisson.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Radisson Hotel Group, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο επενδύει στην Κύπρο, με το άνοιγμα του πρώτου πέντε αστέρων ξενοδοχείου της, του Radisson Blu κοντά στο λιμάνι της Λάρνακας, ιδιοκτησία της εταιρεία Quality Group.

Οι εργασίες για το νέο Radisson Beach Resort αναμένεται να ξεκινήσουν με το τέλος της φετινής καλοκαιρινής περιόδου. Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν αναβάθμιση και ανακαίνιση του υφιστάμενου ξενοδοχείου με στόχο να είναι έτοιμο την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο.

 

Επιμέλεια
Άντρη Πογιατζή
(Δημοσιογράφος)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »