Aστυνομικά νέα

Αυτοκίνητο ενοικιάσεως μπήκε στην αντίθετη λωρίδα και προκάλεσε το δυστύχημα στην Ορόκλινη

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 8 απόψε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, αυτοκίνητο ενοικιάσεως βγήκε από την έξοδο της Ορόκλινης και αντί να κατευθυνθεί προς το κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς εισήλθε εξ αντιθέτου στον αυτοκινητόδρομο προς Αγία Νάπα.

Αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής ήταν το αυτοκίνητο που ερχόταν από την Αγία Νάπα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο ενοικιάσεως. Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και με ασθενοφόρο διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε για την κατάσταση της υγείας τους.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι «λόγω τροχαίας σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά την Ορόκλινη, έχουν κλείσει για την κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες του δρόμου. Τα οχήματα, διοχετεύονται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου και στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση».

Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »