Επιχειρήσεις

Αρχή Με Τρία Έργα Η Africanos Property Developers Ltd Για Το 2018

Ξεκίνησαν επίσημα οι εργασίες για την Africanos Property Developers Ltd για το 2018. Όπως προανήγγειλε στις αρχές του έτους η εταιρεία Africanos Developers ετοιμάζει έξι καινούργια έργα για την πόλη της Λάρνακας για το 2018. Αρχή κάνει με τρία από αυτά τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει και βρίσκονται στο προχωρημένο στάδιο της εκσκαφής. Πρόκειται για τα έργα Mackenzy Heights Residences, Saint Lazarus Residences και το City Family Homes.

Το Mackenzy Heights Residences αποτελεί το ένα από τα δύο έργα τα οποία θα παραδώσει μέχρι το τέλος του 2019 η Africanos Developers στην περιοχή του Mackenzy. To έργο αυτό αποτελείται από εννέα διαμερίσματα των ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων. Διαθέτει επίσης πολυτελή roof garden το οποίο προσφέρει στον ένοικο του πέμπτου ορόφου πανοραμική θέα προς το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας.

Σειρά παίρνει το έργο Saint Lazarus Residences το οποίο πρόκειται να ανεγερθεί σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Λάρνακας, αυτή του Αγίου Λαζάρου στο κέντρο της παλιάς πόλης. Τα δέκα συνολικά  διαμερίσματα του έργου προσφέρονται με ένα και τρία υπνοδωμάτια κάτι που τα καθιστά ιδανικά για οικογένειες και μή. Στα τρία διαμερίσματα του πέμπτου ορόφου δίνεται η δυνατότητα για αποκλειστική χρήση του roof garden και τις πολυτέλειες που αυτό προσφέρει.

Το City Family Homes βρίσκεται κοντά στην Αμερικάνικη Ακαδημία και στο Δημοτικό Σχολείο Σωτήρος και βρίσκεται και αυτό ανάμεσα στα υπό ανέγερση για αυτή την περίοδο έργα της Africanos Developers. Τόσο η τοποθεσία του όσο και η πολυτέλεια του είναι αυτά που το καθιστούν έργο ιδανικό για κατοικία. Πρόκειται για ένα έργο αποτελούμενο από τέσσερα οροφοδιαμερίσματα με το τελευταίο να περιλαμβάνει και το roof garden. Τα μεγάλα παράθυρα σε συνδυασμό με τα γυάλινα μπαλκόνια περιμετρικά του κτηρίου προσφέρουν μια απρόσκοπτη θέα προς την πόλη και το κέντρο της Λάρνακας.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και σειρά παίρνουν μέσα στους επόμενους μήνες άλλα τρία έργα της Africanos Developers, όλα στην πόλη της Λάρνακας. Έργα που ακολουθούν είναι το Mackenzy Breeze Residences στην περιοχή του ομώνυμου παραλιακού μετώπου, το Highlands Residences στην περιοχή της Δροσιάς και τέλος το Perfect View Residences στην οδό Βασιλείου Αυγερινού κοντά στην Μαρίνα της Λάρνακας.

Όλα θα χαρακτηρίζονται από την πολυτέλεια και τον μοναδικό σχεδιασμό της Africanos Developers που σε συνδυασμό με την χρήση άριστων υλικών κατασκευής προσφέρουν στον υποψήφιο αγοραστή την ιδανική κατοικία. Απόδειξη αυτού το γεγονός ότι ήδη το 50%-80% των διαμερισμάτων έχουν ήδη αγοραστεί.

Όλα τα έργα υπολογίζεται να είναι έτοιμα πριν το τέλος του 2019.

Η Εταιρεία καλεί τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της στο τηλέφωνο 24-828161, στέλνοντας email στο directors@africanosproperties.com  ή και να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες το website της www.africanosproperties.com

Σχετικά νέα

X
Translate »