Όμορφα της Πόλης

Αριστείο στο Πρόγραμμα Χειμερινών Εμπειριών στην ΕΤΑΠ Λάρνακας

Πιστοποιητικό Αριστείας (Certificate of Excellence) για το έτος 2017 έλαβε η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας από τη διεθνή διαδικτυακή πύλη Trip Advisor, για το Πρόγραμμα Χειμερινών Εμπειριών.

Σε ανακοίνωση της ΕΤΑΠ Λάρνακας αναφέρεται ότι «το σχετικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια, αφορά την παραχώρηση δωρεάν δραστηριοτήτων για τους τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία της Λάρνακας κατά τους μήνες Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο».

 

 Στόχος ο εμπλουτισμός του χειμερινού τουρισμού

Στόχος της ενέργειας αυτής «είναι ο εμπλουτισμός του χειμερινού τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας και η ενίσχυση της εμπειρίας του επισκέπτη μέσω της γνωριμίας με τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση. Στα πλαίσια του Προγράμματος προσφέρονται στους τουρίστες ποικίλες δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις, εκδρομές σε γραφικά χωριά της ορεινής περιοχής, γευσιγνωσία κρασιού, παρασκευή χαλουμιού, πτηνοπαρατήρηση, καλαθοπλεκτική και ετοιμασία παραδοσιακών εδεσμάτων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το επόμενο πρόγραμμα αρχίζει την 1η Νοεμβρίου 2017 και διαρκεί μέχρι την 30η Απριλίου 2018. Η ΕΤΑΠ Λάρνακας εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όσους διαχρονικά στηρίζουν τη δράση, δηλαδή τον ΚΟΤ, τους Δήμους Λάρνακας, Αθηένου και Λευκάρων, το Κ.Σ. Βορόκληνης, το Πάρκο Καμήλων στον Μαζωτό, το οινοποιείο Κτήμα Χριστούδια, το Κτήμα Γεωργιάδη και το Restolake».

 

 Δεύτερη στις αφίξεις η Λάρνακα

Σημειώνεται ακόμα ότι «βάσει των πρόσφατων αποτελεσμάτων της Στατιστικής Υπηρεσίας, τις πολύ καλές επιδόσεις της Λάρνακας κατά τον μήνα Μάρτιο, που την φέρνουν στη δεύτερη θέση των τουριστικών αφίξεων, παρά τη μειωμένη δυναμικότητα κλινών της, δημιουργούνται πλέον πραγματικά ελπιδοφόρες προοπτικές για τον κλάδο του τουρισμού”.

“Η ΕΤΑΠ Λάρνακας είναι πεπεισμένη ότι η περιφέρεια προσφέρεται για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και γι’ αυτό, με στοχευμένο προγραμματισμό σε ειδικές μορφές τουρισμού και σε συγκεκριμένες αγορές τουριστών, που ταξιδεύουν σε μήνες χαμηλής αιχμής, εφαρμόζεται πλάνο σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς», αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Σχετικά νέα

X
Translate »