Όμορφα της Πόλης

Αριστείο στον τουρισμό η πόλη μας

Κάθε λόγο για να αισθάνεται ικανοποίηση έχει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας. Η διεθνώς αναγνωρισμένη διαδικτυακή πύλη τουριστικής αξιολόγησης TRIP ADVISOR απένειμε στο «Πρόγραμμα Χειμερινών Εμπειριών» της ΕΤΑΠ το Διεθνές Πιστοποιητικό Αριστείας για το έτος 2017.

Όπως ανέφερε στον «Φ» εκπρόσωπος της Εταιρείας, η διάκριση βασίστηκε στις χιλιάδες θετικά σχόλια από ισάριθμους ξένους τουρίστες, που έλαβαν μέρος στο «Πρόγραμμα Χειμερινών Εμπειριών». Πριν επεξηγήσει τι ακριβώς αφορά το πρόγραμμα, η εκπρόσωπος της Εταιρείας υπογράμμισε πως μαζί με την ΕΤΑΠ, κερδισμένοι από τη σημαντική διάκριση είναι επτά κοινότητες ή περιοχές της πόλης και επαρχίας Λάρνακας, όπου εδώ και μερικά χρόνια εφαρμόζεται το επιμορφωτικό αυτό πρόγραμμα τουρισμού. Aξίζει να τονιστεί ότι παρέχεται δωρεάν στους συμμετέχοντες τουρίστες.

Το «Πρόγραμμα Χειμερινών Εμπειριών» της ΕΤΑΠ εφαρμόζεται τη χειμερινή περίοδο και περιλαμβάνει από τη Δευτέρα ώς το Σάββατο επιμορφωτικές και συνάμα ψυχαγωγικές επισκέψεις τουριστών σε σημεία και περιοχές της πόλης και επαρχίας Λάρνακας με λεωφορεία. Στις εκδρομές αυτές οι συμμετέχοντες τουρίστες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες από την κυπριακή κουλτούρα και παράδοση, με τη βοήθεια ξεναγών που επιστρατεύονται από την ΕΤΑΠ. Και παράλληλα, να αγοράσουν κάποια παραδοσιακά προϊόντα από τις συμμετέχουσες στο πρόγραμμα κοινότητες, υποβοηθώντας έτσι έμμεσα τις τοπικές αυτές οικονομίες.

 

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα αυτών των περιηγήσεων στο philenews.com

Σχετικά νέα

X
Translate »