Εκπαίδευση

Αποχαιρέτησαν και τίμησαν τον Χρίστο Παρασκευά για τη μεγάλη του προσφορά

Μετά από μια μακρά και πολύχρονη διαδρομή συνεργασίας και συνεχούς ουσιαστικής και δημιουργικής προσφοράς, η μεγάλη οικογένεια του Συνδέσμου Γονέων Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς, μαζί και παλιά μέλη αλλα και η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου, αποχαιρέτησαν χθες βράδυ τον Πρόεδρο τους κ Christos Paraskeva!

Μέσα από ένα φωτογραφικό αφιέρωμα που ταξίδεψε όλους πίσω σε όμορφες στιγμές από το πλούσιο ταξίδι στα Δημοτικά Σχολεία Δροσιάς και ένα σύντομο λόγο εκφράστηκε η μεγάλη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση γονέων, εκπαιδευτικών και παιδιών των Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς προς το πρόσωπο του Χρίστου Παρασκευά!

Με την εντιμότητά του, τις καινοτόμες ιδέες του, το πείσμα και τη δημιουργικότητά του έχει φτάσει τον Σύνδεσμο Γονέων των Σχολείων Δροσιάς σε άλλο επίπεδο. Με σχεδιασμό, προγραμματισμό, οργάνωση, έργα και δράσεις, ιδέες και όραμα στόχευε πάντοτε στη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος όπου η καταξίωση και η επιτυχία όλων, μαθητών και δασκάλων, να αποτελεί εχέγγυο συνέχειας και αποτελεσματικής προσπάθειας για το μέλλον.

Επιθυμία όλων να επιστρέφει πάντα εδώ, στα Σχολεία που αγάπησε, στα σχολεία που πρόσφερε τόσα πολλά, δίνοντας τη σιγουριά του αγκυροβολίου από τις φουρτούνες όλων των ειδών….με την ευχή να βρίσκει Σύνδεσμο και Σχολεία αλώβητα στην πορεία του χρόνου! 

H ιστοσελίδα ευχαριστεί θερμά τον κ. Παρασκευά για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα 2 χρόνια και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Σχετικά νέα

X
Translate »