Κοινωνία

Απολογιστική εκδήλωση για τον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας τίμησε, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, τους συντελεστές του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς, σε παρουσία  εκπροσώπων των χορηγών, υπαλλήλων του Δήμου Λάρνακας, αλλά και των εθελοντών της διοργάνωσης.

Την εκδήλωσε χαιρέτησε ο Δήμαρχος Λάρνακας, κύριος Ανδρέας Βύρας,  όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Την πρώτη φορά που μιλήσαμε με την Οργανωτική Επιτροπή στο τηλέφωνο και προγραμματίσαμε την αρχική μας συνάντηση για τον Μαραθώνιο Λάρνακας, μου δόθηκε ναι μεν η εντύπωση ό,τι θα γινόταν ένα γεγονός για τη Λάρνακα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα είχε το αποτέλεσμα που είχε.

Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αυτό φάνηκε και από την έκπληξη των υπολοίπων δημάρχων, αφού ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας δεν έδωσε μόνο μια όμορφη νότα στην πόλη μας, αλλά κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας για τον επαγγελματισμό τους και γιατί ανέβασαν ψηλά την πόλη μας, τη Λάρνακα, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό. Αυτή ήταν  η αρχή  για κάτι ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο οργανωμένο, που πλέον θα ξεφύγει από τα στενά όρια της χώρας μας.

Σας ευχαριστώ όλους,  χορηγούς, εθελοντές, υπαλλήλους του δήμου γιατί αυτό το αποτέλεσμα ήταν  μια απόλυτα επιτυχημένη συλλογική προσπάθεια».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κύριοι Πολυβίου και Κυριακίδης εκ μέρους του ονομαστικού χορηγού Radisson Blu, ο κ. Άγγελος Χοντουλίδης, εκπρόσωπος της Stoiximan Cyprus, η κ. Ελένη Λόντου εκ μέρους της Londou Trading Ltd, ο κ. Μάριος Βαβλίδης εκ μέρους της ΚΕΟ, ο κ. Χονδροκωστόπουλος και η κ. Μιχαήλ εκ μέρους των Public, και πλήθος των εθελοντών που με την εξαιρετική τους συνεργασία συνετέλεσαν στην άψογη εκτέλεση του αγώνα.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθώνιου Λάρνακας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν και στους εθελοντές, τους αφανείς ήρωές του Μαραθωνίου, όπου χωρίς τη βοήθεια τους η επιτυχία του αγώνα θα ήταν αμφίβολη.

Για να γίνεις και εσύ ένας από τους αφανείς ήρωες του 2ου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, μπορείς να κάνεις την εγγραφή του ως εθελοντής στην ιστοσελίδα www.larnakamarathon.com, στο  τηλέφωνο 70000183 και στο Facebook page Volunteers – Radisson Blu Larnaka International Marathon.

Πηγή: sport-fm.com

Σχετικά νέα

X
Translate »