Viral

«Αν δεν πουλούσα πράγματα, δεν θα είχα φαγητό»!

Eχει ένα συμβόλαιο 100 εκ δολαρίων και γενικότερα οι τραπεζικοί του λογαριασμοί περιέχουν ποσά που οι περισσότεροι από μας δεν θα δουν ποτέ στους αντίστοιχους δικούς τους. Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πατά γερά, πολύ γερά στα πόδια του. Τόσο γερά που συγκλονίζει με όσα λέει.

Αφηγήθηκε στο ESPN μία μικρή ιστορία ο Giannis. Πριν ανέβει στο λεωφορείο των Μπακς μία μέρα άκουσε φωνές παιδιών που τον εκλιπαρούσαν για ένα αυτόγραφο. Κατέβηκε και υπέγραψε όπως κάνει συνήθως. Οταν επέστρεψε στο πούλμαν οι συμπαίκτες του τον ρώτησαν: “Φίλε, αφού το ξέρεις, το κάνουν για να τα πουλήσουν…”.

Η απάντηση του Ελληνα σταρ συμπυκνώνει την κοσμοθεωρία του: “Το κάνω γιατί κάποτε ήμουν εγώ στη θέση του. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ από που προερχόμαστε. Θα τα πουλήσουν, το ξέρω καλά αλλά αυτό έκανα και εγώ όταν ήμουν παιδί, πουλούσα πράγματα στο δρόμο για να ζήσω”.

Στην… εξομολόγησή του ο Γιάννης είπε και άλλα: “Μένω πάντα ταπεινός γιατί ξέρω πως μεγάλωσα και πόσο σκληρή ήταν η ζωή μου. Δεν θα αλλάξω τώρα παρά τα χρήματα και τα συμβόλαια. Ναι, πουλούσα CD, DVD, γυαλιά ηλίου, ρολόγια. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για μένα μέχρι τα 17. Αν δεν πουλούσαμε κάτι, δεν θα είχαμε φαγητό. Ολα αυτά γίνονταν μέχρι και έξι χρόνια πριν”.

Αλλά, φίλε, αυτές οι στιγμές ήταν ωραίες. Τις θυμάμαι με ευτυχία. Περάσαμε τις δυσκολίες και τα καταφέραμε. Είναι απίστευτο”.

Λίγοι παίκτες θα φτάσουν στις κορυφές του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ακόμα πιο λίγοι όμως θα διατηρήσουν ατόφια την ψυχή τους. Να είσαι πάντα καλά Giannis…
Πηγή: contra.gr

Σχετικά νέα

X
Translate »