Αθλητικά Νέα

Ανόρθωση και Stoiximan.gr στηρίζουν την «Ασπίδα του Αίαντα»

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ανόρθωση σε συνεργασία με τον χορηγό της stoiximan.gr ανακοίνωσε την φιλανθρωπική της δράση ενόψει των εορτών με την προσφορά ενός χρηματικού ποσού στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Ασπίδα του Αίαντα».

Για την αξιέπαινη αυτή ενέργεια μίλησαν από την ομάδα μας το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, κ. Γιώργος Χατζηστεφάνου αλλά και ο ποδοσφαιριστής μας, Φύτος Κυριάκου. Το Stoiximan.gr εκπροσώπησαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Ιωάννης Σπανουδάκης και ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος. Την «Ασπίδα του Αίαντα». εκπροσώπησε η διευθυντής του οργανισμού κα. Ελίνα Μοτίτου.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Γιάννης Σπανουδάκης

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ και είχαμε και μια μικρή ξενάγηση στους χώρους του γηπέδου. Είναι εντυπωσιακοί οι χώροι και μακάρι περισσότερες Ελληνικές ομάδες να είχαν τόσο ισχυρή φίλαθλη βάση, τέτοιο γήπεδο και τέτοιες εγκαταστάσεις. Πιστεύω πως όση ανάγκη έχει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικά την κοινωνία ως υποστήριξη των ανθρώπων είτε σαν φίλαθλοι είτε σαν συμμετέχοντες ή αθλούμενοι, άλλη τόση σημασία έχει να δίνουμε έμπρακτα με την προσφορά μας κάτι πίσω στην κοινωνία. Για την σημερινή περίπτωση, είναι μια συνεισφορά χρηματική σε ένα οργανισμό που βοηθάει πάρα πολύ την τοπική κοινωνία σε μια περίοδο φτώχιας και είναι πάρα πολύ σημαντικό μαζί με τους αθλητικούς φορείς να κάνουμε αυτές τις ενέργειες. Χαιρόμαστε που συνεργαζόμαστε μαζί σας για να βοηθήσουμε τον στόχο που υπηρετείτε και είναι εξαιρετικός».

Πάνος Κωνσταντόπουλος:

«Θυμάμαι είχαμε πει και χαίρομαι γιατί υλοποιούμε αυτή την υπόσχεση πως πέρα από το καθαρά αγωνιστικό και χορηγικό σκέλος της συνεργασίας μας, θα προχωρήσουμε σε μια σειρά ενεργειών με την ομάδα της Αμμοχώστου και στις οποίες καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες που θα γίνουν για να επιστρέψουμε μέρος της εμπιστοσύνης και της αγάπης του κόσμου από την εταιρεία μας. Το θεωρούμε υποχρέωση μας να επιστρέφουμε στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Να δώσω συγχαρητήρια στην Κα. Ελίνα Μοτίτου για το έργο που επιτελεί και να τονίσω πως θα είμαστε πάντα δίπλα τους».

Ελίνα Μοτίτου:

«Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Stoiximan.gr και την Ανόρθωση για την κοινωνική τους προσφορά. Φέτος τα Χριστούγεννα τα παιδιά της Λάρνακας θα περάσουν πραγματικά όμορφα. Θα αγοραστούν από τα λεφτά παιχνίδια για όλα τα άπορα παιδάκια και θα γίνει μάλιστα και μια γιορτή και σας προσκαλώ όλους στις 17 Δεκεμβρίου στο οίκημα του Αίαντα».

Γιώργος Χατζηστεφάνου:

«Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που εκπροσωπούν το Stoiximan.gr. Το κοινωνικό έργο για εμάς στην Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικό. Όπως γνωρίζετε η Ανόρθωσις είναι προσφυγικό Σωματείο. Μικρά παιδιά φύγαμε πρόσφυγες από την πόλη μας, ζήσαμε δύσκολα τα πρώτα χρόνια και έτσι τρέφουμε μεγάλη ευαισθησία στο φιλανθρωπικό έργο. Εξάλλου τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Δεν έχει σημασία το ποσό των χρημάτων αλλά σημασία έχει η χειρονομία σε τέτοιους καιρούς. Τέτοιες ενέργειες είναι ευπρόσδεκτες και είμαστε χαρούμενοι για την προσφορά σας. Κλείνοντας θα δανειστώ τα λόγια του Παπαδιαμάντη και στα οποία είπε: «Η ηθική δεν είναι επάγγελμα, και όστις ως επάγγελμα θέλει να την μετέλθη, πλανάται οικτρώς και γίνεται γελοίος».

Φύτος Κυριάκου:

«Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Stoiximan.gr για την προσφορά του. Είναι σημαντικό να υπάρχουν οργανισμοί όπως η «Ασπίδα του Αίαντα» και άτομα όπως η κα. Ελίνα Μοντίτου, τα οποία κρατούν ζωντανό το αίσθημα της προσφοράς και της ελπίδας».

 

img_6612 img_6618 img_6624 img_6627 img_6631 img_6635 img_6637 img_6638 img_6646 img_6650 img_6653 img_6660 img_6682 img_6701 img_6706 img_6709

Σχετικά νέα

X
Translate »