Αθλητικά Νέα

Ανόρθωση-Ερμής 2-2: Αδιόρθωτη “Κυρία”

Ψυχρολουσία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την Ανόρθωση που μέχρι το 92’ του αγώνα κρατούσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, λογάριαζε όμως χωρίς το Ντα Σίλβα. Ισόπαλο (2-2) το τελικό αποτέλεσμα στη Λάρνακα, με τον Ερμή να χαίρεται το βαθμό της ισοπαλίας, αφού είναι η ομάδα που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και στην πορεία βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει το παιχνίδι με Άλμπα και Ντα Σίλβα.
Εικόνα Αγώνα:
Μία εντελώς διαφορετική Ανόρθωση είδαμε στο πρώτο 45άλεπτο στον αγώνα με τον Ερμή, μία Ανόρθωση που ίσως να έκανε και ένα από τα καλύτερα της ημίχρονα, πετυχαίνοντας μάλιστα και τα πρώτα της γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, στο ημίχρονο. Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν καλύτερη στον αγώνα, με τον Ερμή να μοιάζει να τα έχει λίγο χαμένα.
Αν και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Ερμή, με πρωταγωνιστή τον Μαρτίνιουκ, η Ανόρθωση είχε άμεση απάντηση, τρίζοντας από νωρίς τα δόντια της και στο 16′ είχαμε μοναδική ευκαιρία για την “Κυρία” με σουτ του Κολούνγκα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ίσμα Γκονσάλβες, αυτό ήταν και το παρθενικό του γκολ στη φετινή σεζόν.
Στο 24′ ο Καμπρέρα έβαλε σε θέση οδηγού την Ανόρθωση πετυχαίνοντας του 2-0 με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Καλδερόν. Η ομάδα της Αραδίππου ήταν σαφώς επηρεασμένοι από τα δύο γκολ, γι’ αυτό και αδυνατούσε στο να κάνει μία οργανωμένη επίθεση.
Νέο ενδιαφέρον είχαμε στην επανάληψη του αγώνα στο “ΠΑΠ” με τον Ερμή να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο πιο διαβασμένος, απειλητικός και καλύτερος σε σχέση με το πρώτο μέρος. Εξάλλου το 50%-50% της κατοχής στο δεύτερο 45άλεπτο ήταν αρκετό στοιχείο για να παρατηρήσει κανείς τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Ερμής για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Τρία σουτ από τη γηπεδούχο ομάδα από τους Κολούνγκα, Γκιγιέρμε και Γκάμπριελ δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον Ερμή να μειώνει σε 2-1 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Άλμπα και το παιχνίδι να αποκτά νέο ενδιαφέρον.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παναγιώτου ανέβασαν στροφές και μάλιστα πλησίασαν στο 2-2 μετά από κεφαλιά του Ντα Σίλβα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής χάρισε τον ένα βαθμό στον Ερμή στο 92′ του αγώνα, παγώνοντας το “Αντώνης Παπαδόπουλος” λίγο πριν τη λήξη! Παραμένει αδιόρθωτη η ομάδα της Αμμοχώστου, συνέχισε απ’ εκεί που έμεινε την περασμένη αγωνιστική ο Ερμής.

Ροντρίγκεζ: “Δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας”

“Ήρθαμε να δώσουμε νίκη στον κόσμο μας αλλά δεν τα καταφέραμε”, δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής της Ανόρθωσης Σαράβια Ροντρίγκεζ, μετά την απρόσμενη ισοπαλία.
Οι δηλώσεις του Σαράβια Ροντρίγκεζ:
“Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καταπληκτικά, είχαμε την κατοχή της μπάλας και σκοράραμε νωρίς, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 2-0. Είχαμε την ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Γκάμπριελ, όμως έχασε την ευκαιρία. Όταν ο Ερμής έκανε το 2-1 γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολα και έτσι αποδείχθηκε. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να δώσουμε χαρά με μια νίκη στον κόσμο μας αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Σχετικά νέα

X
Translate »