Going out

Ανοίγει τις πόρτες του αύριο το νέο Μεξικάνικο εστιατόριο Esco-Bar

Η πολυαναμενόμενη Μεξικάνικη άφιξη της πόλης πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Το νέο μεξικάνικο στην πόλη μας έρχεται σύντομα για να δώσει στo παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων μια άλλη διάσταση, όπου πραγματικά θα εντυπωσιάζει. . Τον  αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο C+Studio Architects.

Μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία γεύσεων θα κρύβεται πίσω από το όλο σκηνικό που θυμίζει όμορφες γραφικές γειτονιές του Μεξικού και που σίγουρα κάτι όμοιο του δεν είδαμε ξανά στην πόλη μας. Πρόκειται για ένα συνδυασμό εστιατορίου και bar όπου ο πελάτης θα βιώνει την απόλυτη Μεξικάνικη εμπειρία, είτε στο φαγητό, είτε στο ποτό. Σίγουρα ένα Μεξικάνικο έχει λείψει πολύ από την πόλη μας και είναι λογικό ότι η νέα άφιξη θα γοητεύσει τους λάτρεις των burritos, tortillas, margaritas κ.α.

 

Το Esco-Bar έρχεται να ανεβάσει το επίπεδο της τοπικής γαστρονομίας καθώς πρόκειται για ένα project όπου πίσω του κρύβεται μια τεράστια ομάδα επαγγελματιών του χώρου. Με μια διαφορετική φιλοσοφία στο φαγητό, στο concept, στα cocktails κ.α Η σελίδα μας επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού και σε μια σύντομη ομιλία που είχαμε μαζί τους καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται. Οι Λιβανέζοι επενδυτές ξεκινούν αυτό το πρώτο βήμα με πλάνο για επέκταση και σε άλλες πόλεις και σίγουρα αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως για την υλοποίηση του εργάστηκαν επαγγελματίες και εταιρείες από την πόλη μας κάτι που δείχνει και το σεβασμό των επενδυτών απέναντι στην τοπική κοινωνία.

 

 

Tι νέο φέρνει; 

Το Esco-bar σε λίγες μόνο ώρες θα φέρει στην πόλη μια νέα φιλοσοφία την οποία θα αγαπήσουν οι φίλοι των cocktails αλλά και γενικότερα της μεξικάνικης κουζίνας. Πρόκειται για ένα οργανωμένο project σε όλα τα επίπεδα το οποί λειτουργεί και στη Βηρυτό με 9 εστιατόρια. Αναμφίβολα η νέα άφιξη θα καλύψει τους λάτρεις της Μεξικάνικης κουζίνας ενώ θα επιδιώξει να αποκτήσει το κοινό του στο κομμάτι των cocktails.

 

 

Mιλάει Ελληνικά σε Facebook και Instagram 

Πέραν από τις προετοιμασίες σε σχέση με τη λειτουργία το Esco-Bar έχει ήδη ξεκινήσει να χτίσει και το δίκτυο του μέσα στα κοινωνικά δίκτυα δημιουργώντας λογαριασμούς στο facebook και στo Instagram. Μάλιστα, παρά το ότι οι ιδιοκτήτες είναι ξένοι, με χαρά είδαμε ότι η επικοινωνία με το κοινό γίνεται στα Ελληνικά. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται στον αέρα και η ιστοσελίδα του καταστήματος.

Τη διαχείριση του Μάρκετινγκ και της επικοινωνίας έχει αναλάβει η εταιρεία OtherView Marketing που εδρεύει στην πόλη μας.

 

Εν αναμονή λοιπόν του μεγάλου opening και αύριο η πόλη θα κινείται σε Μεξικάνικες γεύσεις 

Eπιμέλεια άρθρου
Συντακτική ομάδα 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »