ΑΕΚ

Ανδρέας και Ιάκωβος:Δυο φίλοι που γράφουν ιστορία

Γράφει τo City of Larnaka

Οι δύο άνθρωποι που ανεβάζουν επίπεδο την μπασκετική ΑΕΚ. Ο ένας… ο Πρόεδρος Ανδρέας Λευκαρίτης ζει ονειρικές στιγμές μετά το περσινό πρωτάθλημα και την φετινή πορεία της ομάδας που έκτισε και ήδη βρίσκεται στον τελικό Κυπέλλου.

Ο άλλος αρχηγός με τα όλα του… ο Ιάκωβος Παντελή όπου χρειάζεται αποδεικνύεται λίρα εκατό! Χθες στον ημιτελικό με τον Κεραυνό όποτε χρειάστηκε ήταν αξιόπιστος και καταλυτικός ώστε να πάρει η ομάδα του τη νίκη-πρόκριση. Mε άμυνα και καθοριστικά τρίποντα (ειδικά το τελευταίο στο 69-65) κλείδωσε την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.

Τους δυο ενώνει μια φιλία πολλών χρόνων η οποία συνεχίζει μεχρι σήμερα. Μαζί στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ , μεγαλώνοντας οι ρόλοι τους άλλαξαν κάπως , καθώς ο Ανδρέας Λευκαρίτης ανέλαβε το διοικητικό τιμόνι της ομάδας και ο Ιάκωβος το αγωνιστικό.

Η χημεία αυτή έφερε και τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας και όσοι γνωρίζουν στη Λάρνακα τους 2 , χαίρονται που αυτή η φιλία γράφει εδώ και λίγα χρόνια τη δική της όμορφη ιστορία στην Μπασκετική Λάρνακα

image

Σχετικά νέα

X
Translate »