Breaking News

Going out

Ανακαλύψαμε τα λιθόκτιστα καταλύματα στην Τόχνη

Πέμπτη σήμερα, μια ακόμη βδομάδα σχεδόν φτάνει στο τέλος της. Ετοιμάστε την ψυχολογία σας λοιπόν  για διαφορετικές χαλαρές διαθέσεις αυτό το σαββατοκυρίακο.

Μια παύση της καθημερινής σας ρουτίνας θα ήταν το ιδανικότερο για μια δύσκολη βδομάδα. Ταξίδευουμε μαζί για ακόμη μια βδομάδα στα χωριά της επαρχίας Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα; Πάμε στο χωριό Τόχνη!

Η Τόχνη βρίσκεται κοντά στην Χοιροκοιτία και έχει στην κατοχή της 424 κατοίκους μόνο. Ένα ακόμη μικρο χωριό της επαρχίας μας όπου η αγάπη και τα όνειρα δεν παύουν να υπάρχουν αλλά κυριαρχούν, με αποτέλεσμα την εκπληκτική  φιλοξενία.

Το ταξίδι σας όμως θα διαρκέσει πολύ περισσότερο εφόσον κάνετε τη διαμονή σας στο Cyprus Village Traditional Houses και έτσι θα μπορείτε να απολαύσετε για πολύ περισσότερο το χωριό.

Διαμονή

Το Cyprus Village Traditional Houses έχει στην κατοχή του 10 υπέροχα δωμάτια.Όλα τα καταλύματα έχουν ξύλινα δοκάρια στην οροφή, παραδοσιακή επίπλωση, μπαλκόνι ή αίθριο με θέα στο χωριό και την ύπαιθρο, πλήρως εντοιχισμένη κουζίνα με μίνι ψυγείο, φούρνο επενδυμένο με τούβλα και καφετιέρα, καθώς επίσης δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης και στεγνωτήρα μαλλιών.

Που να φάτε

Η ταβέρνα της ιδιοκτησίας του Cyprus Village Traditional Houses σερβίρει πρωινό σε μπουφέ και κυπριακές νοστιμιές. Απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τα καταλύματα, όπως επίσης και η πισίνα, η οποία λειτουργεί αποκλειστικά για τους επισκέπτες.

Αποστάσεις

Το Cyprus Village Traditional Houses απέχει 7χλμ. από τη δημοφιλή Ακτή Κυβερνήτη και 35χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας.

(Για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής, το προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει με επιλογές, όπως είναι η ενοικίαση αυτοκινήτων ή ποδηλάτων, οι υπηρεσίες ταξί ή η ιππασία.)

Εσείς έχετε ξανά πάει στο Cyprus Village Traditional Houses ;

Σχετικά νέα

X
Translate »