Breaking News

Going out

Ανακαλύψαμε ένα υπέροχο κατάλυμα για διαμονή στην Τόχνη

Μια ακόμη βδομάδα  φτάνει στο τέλος της. Ετοιμάστε  ψυχολογία και βαλίτσες και ταξίδευουμε μαζί για ακόμη μια βδομάδα στα χωριά της επαρχίας Λάρνακας και πιο συγκεκριμένα; Πάμε στο χωριό Τόχνη!

Image result for τοχνη

Η Τόχνη βρίσκεται κοντά στην Χοιροκοιτία και έχει στην κατοχή της 424 κατοίκους μόνο. Ένα ακόμη μικρο χωριό της επαρχίας μας όπου η αγάπη και τα όνειρα δεν παύουν να υπάρχουν αλλά κυριαρχούν, με αποτέλεσμα την εκπληκτική  φιλοξενία.

Το ταξίδι σας όμως θα διαρκέσει πολύ περισσότερο εφόσον κάνετε τη διαμονή σας στο Dolphin Guest House and Studios και έτσι θα μπορείτε να απολαύσετε για πολύ περισσότερο το χωριό.

Διαμονή

Το Dolphin Guest House and Studios βρίσκεται  σε μικρή απόσταση με τα πόδια από καταστήματα, ταβέρνες και καφέ. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, βεράντα ή μπαλκόνι με θέα στον κήπο ή στη θάλασσα.

Καταλύματα

Τα κλιματιζόμενα στούντιο και διαμερίσματα συνδυάζουν τη μοντέρνα επίπλωση με τα έπιπλα-αντίκες και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος. Περιλαμβάνουν τηλεόραση, CD player, καθιστικό και τραπεζαρία. Ορισμένες μονάδες είναι διαμορφωμένες σε χωριστά επίπεδα και παρέχουν ηλεκτρική κουζίνα και παραδοσιακή ξυλόσομπα.

Λεπτομέρειες

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε εξοπλισμό μπάρμπεκιου. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην πλακόστρωτη αυλή, η οποία περιβάλλεται από ελαιόδεντρα και μπουκαμβίλιες. Κατόπιν αιτήματος, παρέχεται υπηρεσία δωρεάν ενοικίασης ποδηλάτων.

Αποστάσεις

Το Dolphin Guest House and Studios απέχει 10χλμ. από την Ακτή του Κυβερνήτη. Η πόλη και το αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι 25χλμ. μακριά, ενώ το Αεροδρόμιο της Πάφου είναι προσβάσιμο σε 70χλμ. από το κατάλυμα.

Μια παύση της καθημερινής σας ρουτίνας θα ήταν

το ιδανικότερο για μια δύσκολη βδομάδα.  

Επιμέλεια κειμένου
Χριστίνα Γιώργαλλου

Σχετικά νέα

X
Translate »