Δελτία Τύπου

Αναδείχθηκε η νικήτρια του διαγωνισμού της Lois Parking

Σε συνεργασία με την Orthodoxou Travel

Μετά από κλήρωση σε διαγωνισμός που διεξήγαγε η Lois Parking σε συνεργασία με την Orthodoxou Travel, η τυχερή Σώτια Λαζαρίδου, θα ταξιδεύει με Blue Air σε ένα από τους 3 προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Βουκουρέστι.

Ο εβδομαδιαίος διαγωνισμός, διεξήχθη μέσω της σελίδας  Lois Parking στο facebook από 10 Δεκεμβρίου 2015  μέχρι 06 Ιανουαρίου 2016 στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών της εταιρείας  δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις για την λειτουργία και τις υπηρεσίες στο νέο χώρο στάθμευσης Finikoudes Multipark της εταιρείας Lois Parking, που βρίσκεται δίπλα στις Φοινικούδες, στην Λάρνακα.

Η κλήρωση έγινε στις 6 Ιανουαρίου 2016, όπου τυχερή αναδείχθηκε η Σώτια Λαζαρίδου ανάμεσα από όλες τις σωστές απαντήσεις που δόθηκαν για τον διαγωνισμό, κερδίζοντας εισιτήρια μετ’επιστροφής για 2 άτομα, σε ένα από τους πιο πάνω προορισμούς της αρεσκείας της.

Για περισσότερες πληροφορίες και για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Finikoudes Multipark της Lois Parking, όπως το πλύσιμο αυτοκινήτων και η συντήρηση αυτοκινήτων κ.ά. κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά νέα

X
Translate »