Αλέξανδρος Λοϊζίδης

Αλέξανδρος Λοϊζίδης: Oι ευχές και οι προτροπές για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο.Κ.& Δ.Α.Ζ κ. Αλέξανδρος Λοϊζίδης στέλνει τα δικά του μηνύματα εν όψη της έναρξης της κυνηγετικής χρονιάς:

Έχουμε αισίως φτάσει και φέτος μια ανάσα πριν την έναρξη της νέας Κυνηγετικής χρονιάς, λίγες ώρες μας χωρίζουν από το ξημέρωμα της Κυριακής, της μεγάλης Κυριακής των Κυνηγών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή συστήνει στους κυνηγούς η αστυνομία
Μέσω της ανάρτησης μου θα ήθελα σαν Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κυνηγίου και Διατήρησης της Άγριας Ζωής Κ.Ο.Κ.&Δ.Α.Ζ. να ευχηθώ καλά και ασφαλισμένα κυνήγια σε όλους. Υπενθυμίζω ότι έχει τεθεί σε ισχύει η νέα νομοθεσία Κυνηγίου με άκρως υψηλές ποινές και εξώδικα για τους παράνομους.

 

Γνωρίζουμε πολύ καλά που κυνηγούμε, κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου σημαίνει εξώδικο πρόστιμο 2,000 ευρώ, κυνήγι χωρίς ανανεωμένη άδεια κυνηγίου σημαίνει εξώδικο πρόστιμο 2,000 ευρώ, μετακίνηση η καταστροφή πινακίδων απαγορευμένης εξώδικο σημαίνει πρόστιμο 2,000 ευρώ.
Δεν πετούμε τα φυσίγγια μας στους βιότοπους και μαζεύουμε αλλα που βρίσκουμε απο ασυνείδητους, η καθαριότητα ειναι η μισή αρχοντιά.


Καταγγέλλουμε οποία λαθροθηρία παρατηρήσουμε αν θέλουμε επιτέλους να ανακάμψει το θήραμα και ειδικά το ενδημικό πρέπει επιτέλους να κάνουμε μια νεα αρχη. Ανοχή σημαίνει συνενοχή.
Δεν ανάβουμε φωτιές στις εξαιρετικά ζεστές κυπριακές μέρες και νύχτες μέσα στους βιότοπους που είναι το δεύτερο μας σπιτι. 


Και μην ξεχνάτε η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διατήρησης της Άγριας Ζωής Κ.Ο.Κ.&Δ.Α.Ζ., οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι μέλη και οι χιλιάδες Κύπριοι Κυνηγοί αποτελούν την μεγαλύτερη εν ενέργεια περιβαλλοντική οργάνωση του τόπου ! 


Καλά και ασφαλή κυνήγια σε όλους τους συνάδελφους κυνηγούς. Πολλές ευχές ειδικά στους φίλους προέδρους και μέλη των Κυνηγετικων Συλλόγων της Επαρχίας Λάρνακας για την τεράστια καθημερινή προσφορά τους και την τιτάνια προσπάθεια. Τα αποτελέσματα φαίνονται κιόλας στους βιότοπους της Επαρχίας μας.


Καλή Έναρξη σε όλους φίλοι μου !!!!

Σχετικά νέα

X
Translate »