Έχουμε θέμα

Ακόμη και οχήματα της κρατικής υπηρεσίας σταθμεύουν στις προσβάσεις των Φοινικούδων

Αρκετά συχνά αναφέρουμε το φαινόμενο που ονομάζεται παρκάρισμα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Πότε το παρκάρισμα κατά τις πρωινές ώρες στους χώρους των προμηθευτικών οχημάτων, πότε τα διπλοπαρκαρίσματα γίνονται στόχος της τροχονομίας και όχι άδικα. Το συγκεκριμένο όχημα ανήκει σε κρατική υπηρεσία και συγκεκριμένα στην επαρχιακή διοίκηση Λάρνακας. Η φωτογραφία κάνει φανερό ότι το όχημα εμποδίζει την διέλευση τροχοκαθισμάτων, αλλά ταυτόχρονα το ότι ο οδηγός του οχήματος δεν σκέφτηκε τα άτομα που χρησιμοποιούν τις προσβάσεις και ενέργησε χωρίς κανένα σεβασμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η χρήση των σχετικών προσβάσεων είναι για το κοινό και ειδικά για τροχοκαθίσματα, είτε αυτά είναι μωρά είτε για Α.Μ.Ε.Α, εξ ου και ο λόγος για τον οποίο κάνουμε νύξη του συγκεκριμένου θέματος.

Ο σεβασμός μας πρέπει να είναι δεδομένος και το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να τηρούμε τους κανονισμούς, με σκοπό να μην κάνουμε πιο δύσκολη τη ζωή αυτών των ατόμων για να εξυπηρετούμε τους εαυτούς μας και μόνο, ιδιαίτερα οι οδηγοί οχημάτων της κρατικής υπηρεσίας, καθώς με αυτό τον τρόπο δεν δίνουν και το πιο σωστό παράδειγμα.

Επιμέλεια

Νίκη Μιχαήλ

(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »