ΑΕΚ

Ακο (ραν) νίζει «μαχαίρι» τίτλου η ΑΕΚ (vid)

Κεφάλι στη δεύτερη θέση πήρε η ΑΕΚ η οποία με το χρυσό τέρμα του Ακοράν κέρδισε με 1-0 τον Απόλλωνα.

Οι Λαρνακείς έφθασαν στους 71 βαθμούς, αφήνοντας τον Απόλλωνα στους 68 βαθμούς τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ έχει 72 βαθμούς, όμως με αγώνα λιγότερο αφού αγωνίζεται αυτή τη στιγμή με την ΑΕΛ (διαβάστε ΕΔΩ το live του αγώνα).

Camera Icon

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες κοίταξαν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία ώστε να μην δεχθούν κάποιο τέρμα που θα τους έθετε εμπόδια στη διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους.

Αυτό είχε ως επακόλουθο να μην υπάρξουν μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και με τους δύο τερματοφύλακας να μην έχουν επικίνδυνες φάσεις για να εξολοθρεύσουν.

Το παιχνίδι συνέχισε στα ίδια επίπεδα και στο δεύτερο ημίχρονο και όπως φαινόταν η ομάδα που θα πετύχαινε γκολ, κατά μεγάλο ποσοστό θα πανηγύρισε και το τρίποντο.

 

Αυτή που τα κατάφερε ήταν η ΑΕΚ, στο 78’, όταν σε μία ανύποπτη φάση ο Ακοράν ξέφυγε στην επίθεση και ξεπέρασε πολύ εύκολα τον Βινίσιους, που ήταν ο τελευταίος αμυντικός, και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0.

Το γκολ αυτό αποδείχθηκε ικανό να δώσει το τρίποντο στην ομάδα της Λάρνακας, καθώς ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να αντιδράσει στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
78’ Ακοράν
Κίτρινες: Τομάς, Τρουγιόλς / Πίεχ, Χάμπος
Συνθέσεις:
ΑΕΚ:
 Πάμπλο, Τρουγιόλς, Μουρίγιο, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαρένα (75′ Μαλόκου), Ακοράν, Τέτε (81’ Γκαρίδο), Χέφελ (58΄ Τομάς), Μπόλιεβιτς, Φλοριάν.
Απόλλωνας: Βάλε, Σέρτζιο (62΄ Στυλιανού), Βινίσιους, Ρομπέρζ, Γκόμες (81’ Πίττας), Πέδρο, Χάμπος, Σεμέδο, Σαρδινέρο, Παπουλής (46΄ Ντα Σίλβα), Πίεχ.

Όλες οι αθλητικές ειδήσεις στο ΡΕΠΟΡΤΕΡ SPORTS

Σχετικά νέα

X
Translate »