ΑΕΚ

ΑΕΚ: Για το σερί και για το ρεκόρ!

Το 2-0 στο Γκρατς ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό διπλό της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Τις προηγούμενες τρεις φορές που οι Λαρνακείς επιβλήθηκαν εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι (Φλοριάνα 8-0 το 2011, Κλίφτονβιλ 3-2 το 2016 και Κορκ 1-0  πέρυσι) ήταν για τον β’ προκριματικό, σε όλες τις περιπτώσεις ωστόσο οι «κιτρινοπράσινοι» πήραν την πρόκριση και αυτό ακριβώς φιλοδοξούν να πράξουν απόψε απέναντι στη Στουρμ.

«Το ζητούμενο είναι να δείξουμε ομαδικότητα και να εκμεταλλευτούμε τους χώρους, όταν πάρει ρίσκα στο παιχνίδι η αντίπαλος μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΚ Άντονι Ιραόλα.

Ο αγώνας στο ΑΕΚ Αρένα θα αρχίσει στις 18:30 με απευθείας μετάδοση από τη Cytavision Sports 2.

Θα διαιτητεύσει ο Ιταλός Paolo Valeri (διεθνής από το 2011) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Elenito Di Liberatore και Daniele Bindoni.

Η ΑΕΚ άρχισε τις υποχρεώσεις της από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League όπου απέκλεισε την Ιρλανδική Dundalk FC (0-0 και 4-0).

Ο σημερινός θα είναι ο τέταρτος της αγώνας στην Ευρώπη και στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι διατηρεί το μηδέν παθητικό. Αν ο Ραμίρεθ διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και στη σημερινή αναμέτρηση, οι «κιτρινοπράσινοι» θα θέσουν ρεκόρ στην ευρωπαϊκή ιστορία τους!

Η ΑΕΚ αποκλείοντας τη Στουρμ Γκρατς θα παίξει με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Τρεντσίν Σλοβακίας – Φέγενορντ Ολλανδίας. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε η Τρεντσίν στην έδρα της με 4-0.

Πηγή: omada.reporter.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »