Breaking News

Γενικά

«Έσβησε» στον ύπνο της η άτυχη Σαββίνα – Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 21χρονη

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού την άτυχης 21χρονης Σαββίνας Δημητρίου που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της χθες το μεσημέρι, στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα, διενεργήθηκε το πρωί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της 21χρονης προήλθε ενώ κοιμόταν λόγω επιληψίας, πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου της. Στη νεκροτομή εκ μέρους της οικογένειας βρισκόταν και ο ιατροδικαστής Πανικός Σταυριανός.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Σαββίνα που εργαζόταν σε φούρνο δεν πήγε στη δουλειά της χθες το μεσημέρι, γεγονός που ανησύχησε συγγενείς και συναδέλφους της που την καλούσαν επίμονα στο κινητό της τηλέφωνο χωρίς να παίρνουν απάντηση.

 

Η μητέρας της 21χρονης έσπευσε στην οικία της όπου εντόπισε το αυτοκίνητο της που ήταν στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, ενώ κάλεσε ξανά στο κινητό της κόρης της  το οποίο άκουγε να χτυπά εντός του διαμερίσματος.
Στη συνέχεια η μητέρα της κάλεσε σε βοήθεια περίοικους ενώ κάλεσε και την Αστυνομία και με την βοήθεια των μελών της κατάφερε να σπάσει την πόρτα.
Πρώτη εντός του διαμερίσματος εισήλθε η μητέρα της Σαββίνας, η οποία εντόπισε το άψυχο σώμα της κόρης της στο κρεβάτι μπρούμυτα.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ωστόσο ήταν ήδη αργά για την άτυχη 21χρονη.
reporter

Σχετικά νέα

X
Translate »