Οικονομία

Έρχονται πέντε νέα ξενοδοχεία στη Λάρνακα

Τρία νέα τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και άλλα δύο μέχρι το 2019.

Με τρία νέα ξενοδοχεία και 400 επιπλέον τουριστικές κλίνες θα υποδεχθεί την επικείμενη καλοκαιρινή περίοδο η Λάρνακα.

Ταυτόχρονα, άλλα δύο νέα ξενοδοχεία βρίσκονται στα σκαριά, τα οποία και αναμένεται να λειτουργήσουν μέχρι το 2019.

Για ποια πρόκειται:

Delay Beach Hotel (πρώην Λένιος): Άνοιξε τις πύλες του στις 4 Απριλίου και βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας και διαθέτει 108 κλίνες.

Radisson Blu: Το πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται παρά τον κυκλικό κόμβο λιμανιού αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιούνιο, προσφέροντας 210 κλίνες και σουίτες, συνεδριακό κέντρο αλλά και mall.

Frangiorgio: Βρίσκεται επί της λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου και το οποίο μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως τουριστικά διαμερίσματα. Παλαιότερα διέθετε μόνο 54 κλίνες, ωστόσο με τη νέα του μορφή θα διαθέτει γύρω στις 112 τουριστικές κλίνες. Όπως πληροφορούμαστε, το κτίριο ανακαινίζεται πλήρως, το νέο ξενοδοχείο θ’ αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό τις προσφερόμενες υπηρεσίες του, έχουν αυξηθεί οι όροφοί του, ενώ στην οροφή του κτιρίου θα λειτουργεί πισίνα, με την λειτουργία του να αναμένεται εντός των επόμενων μηνών.

Έρχονται το 2019:

Solaar (πρώην Michael’s), που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Δεκέλειας και στο οποίο ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανακαίνισης.

Στην εμπορική οδό Ερμού αναμένεται να λειτουργήσει ακόμα ένα ξενοδοχείο χωρίς να υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την ονομασία του.

*φωτογραφία αρχείου

Πηγή: businessnews.tothemaonline.com

Σχετικά νέα

X
Translate »