Going out

Έρχονται οι βραδιές πολιτισμού στον Δήμο Αραδίππου!

Με μια ολοκληρωμένη πολιτιστική πρόταση που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις του κοινού, ο Δήμος Αραδίππου υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, διοργανώνοντας για ακόμη μια χρονιά τις  Βραδιές Πολιτισμού.

Η  έναρξη  των  εκδηλώσεων  θα  πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018  με τη θεατρική παράσταση «Οι γαλίνες του Νικόλα», την οποία θα παρουσιάσει το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Αραδίππου. Το ίδιο έργο το οποίο εντάσσεται στο Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου, θα πραγματοποιήσει μια δεύτερη παράσταση, την Τρίτη 3 Ιουλίου. 

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 4 Ιουλίου, το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Ο ανύπαρκτος σύζυγος». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 6 Ιουλίου με τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «΄Ασπρα καράβια τ΄ όνειρα μας» στην οποία συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία του Δήμου Αραδίππου, η Παιδική Χορωδία της Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή Λεμεσού και οι Π.Ο. ΕΡΜΗΣ και ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου.    

Τη θεατρική παράσταση «Η Ρωμιοσύνη εν΄ φυλή συνότζιαιρη του κόσμου» θα παρουσιάσει την Τρίτη 10 Ιουνίου, το Θεατρικό Εργαστήρι του Πανεπιστημίου Κύπρου. Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 11 Ιουλίου, το θεατρικό σχήμα Point To E.O. Contemporary Theatre θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ με τη θεατρική παράσταση «Ο χρυσός και ο τενεκές».    

Οι πολιτιστικές βραδιές θα συνεχιστούν με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής» από το Θέατρο Σκιών του Χαράλαμπου Χαραλάμπους, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου. «Ο Γιαννής τζιαι ο Δεσπότης» είναι το θεατρικό έργο που θα ανεβάσει την Τετάρτη 18 Ιουλίου το Σατιρικό Θέατρο.

Οι τίτλοι τέλους για τις Βραδιές Πολιτισμού  2018 θα πέσουν τη Δευτέρα 18 Ιουλίου με την προβολή μιας ταινίας βουβού κινηματογράφου με τον Τσάρλι Τσάπλιν με τον τίτλο «Ο Χρυσοθήρας». 

Οι θεατρικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο αμφιθέατρο  του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα γίνουν  στο λαογραφικό μουσείο «Κώστας Καϊμακλιώτης».

Μέγας χορηγός των Εκδηλώσεων είναι ο ΟΠΑΠ Κύπρου και χορηγοί η Τράπεζα Κύπρου, η Alpha Bank και το Πανεπιστήμιο Uclan.΄Ολες οι εκδηλώσεις ξεκινούν  στις  8.30 μ.μ. και είναι δωρεάν για το κοινό.

Σχετικά νέα

X
Translate »