Going out

Έρχεται το πρώτο τουρνουά beach tennis στις Φοινικούδες με χρηματικό έπαθλο

Η Ακαδημία Herodotou Beach Tennis  φιλοξενεί τον Οκτώβριο το πρώτο τουρνουά τένις αξίας $ 10.000, έχοντας οργανώσει με επιτυχία μικρότερα τουρνουά για αρκετά χρόνια.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τένις, Επαμεινώνδας Μεταξάς, χαίρεται που μοιράζεται τις σκέψεις του για τα επερχόμενα τουρνουά: «Είναι μεγάλη χαρά που η Κυπριακή Ομοσπονδία Τένις θέτει υπό την αιγίδα της τη διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου γεγονότος, oι φίλαθλοι να παρακολουθούν υψηλού επιπέδου beach tennis, αλλά και για ξένους παίκτες να απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο καιρό της Κύπρου και τις όμορφες παραλίες της ».

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 14-15 Οκτωβρίου στην παραλία των Φοινικούδων με προκριματικό αγώνα που θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια των δύο ημερών πριν από την κύρια κλήρωση.

Το τουρνουά υπόσχεται ποιοτική δράση στην παραλία, καθώς η κύρια κλήρωση των ανδρών θα έχει ως επικεφαλής τον Παγκοσμίο Νο 1 Michele Cappelletti και τον Παγκόσμιο Νο6 Tommaso Giovannini. Ο Antomi Ramos και ο Mikael Alessi θα τεθούν επίσης σε ανταγωνισμό και πίσω τους οι Davide Benussi και ο Doriano Beccaccioli, οι οποίοι κατατάσσονται στον κόσμο ως Νο 13.

Η κύρια κλήρωση των γυναικών θα διεξαχθεί από τους Γάλλους αστέρες Mathilde Hoarau και πρώην No.1 Maraike Biglmaier και το ιταλικό ζευγάρι Giorgia Gilardi και Elisa Cappelli.

Στις 9-11 Οκτωβρίου, ο Michele Cappelletti θα δώσει μαθήματα τένις στην παραλία για όσους ενδιαφέρονται για το άθλημα, από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες.

Ο εκπρόσωπος της ακαδημίας  Ηρόδοτου Κωνσταντίνος Πολύβιου δήλωσε ότι θα είναι μια καλή εβδομάδα για τένις στην παραλία, δίνοντας στον κόσμο του τένις την ευκαιρία να επισκεφτεί τις μεγάλες εγκαταστάσεις τένις καθώς και το νησί.

Το τουρνουά των 10.000 $ δεν είναι το μοναδικό τουρνουά της ITF στην Κύπρο που προγραμματίζεται για την εβδομάδα αυτή, αλλά θα προηγηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα και ένα τουρνουά αξίας 2.500 $ δολαρίων.

Για ακόμη μια φορά η πόλη μας δείχνει ότι αποτελεί την ”βασίλισσα” του Αθλητικού τουρισμού στην Κύπρο με συνεχόμενες διοργανώσεις.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »