Όμορφα της Πόλης

Έρχεται η πρώτη ολοκληρωμένη εφαρμογή της πόλης μας…όλη η πόλη στην οθόνη σου

Μετράμε αντίστροφα…

Σύντομα η Λάρνακα αποκτά το δικό της app και γίνεται η πρώτη πόλη παγκύπρια που θα έχει αυτή την υποδομή στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Όταν πριν από 3 χρόνια ξεκινούσαμε το ταξίδι μας με στόχο να παρέχουμε στον κόσμο της πόλης ποιοτική ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν σ´ αυτήν, σίγουρα δεν αναμέναμε ότι θα αγκαλιαστεί τόσο πολύ η προσπάθεια μας.

3 ιστοσελίδες, 6 σελίδες στο facebook και ένα μεγάλο δίκτυο είναι το αποτέλεσμα μας μέχρι σήμερα. Η στρατηγική που ακολουθήσαμε ήταν διαφορετική απ’ οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην πόλη, δημιουργώντας δίκτυα διαφορετικού ενδιαφέροντος αποφεύγοντας την εύκολη λύση του όλα σε ένα.

Χωρίς κεφάλαια, χωρίς συμφέροντα και με αγάπη γι αυτό που κάνουμε για την πόλη μας, με βασικό συστατικό μόνο τη δημιουργικότητα μας και την όρεξη για δουλειά εφαρμόζουμε πιστά το 3 ετές πλάνο που θέσαμε για την ανάπτυξη του δικτύου μας, αναπτύσσοντας μια υποδομή που δεν υπάρχει σε καμία άλλη πόλη. Ναι η Λάρνακα πρωτοπορεί σε αυτό το κομμάτι.

 

 

Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο ενημερωτικό app της πόλης

Κερασάκι στην προσπάθεια μας είναι σίγουρα η πρώτη εφαρμογή της πόλης μας που θα φέρνει στην ουσία, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ.

Μια εφαρμογή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απ’ αυτές των μεγάλων ΜΜΕ η οποία έχει δημιουργηθεί στις ανάγκες των κατοίκων της Λάρνακας.  Φιλική προς το χρήστη θα παρέχει εκτός από ενημέρωση και άλλες χρήσιμες πληροφορίες  όπως , διανυκτερεύοντα φαρμακεία, ευρετήριο επιχειρήσεων, θέσεις εργασίας, online ατζέντα εκδηλώσεων, προσφορές καταστημάτων κ.α ενώ με τις ειδοποιήσεις θα ενημερώνει άμεσα για τα σημαντικά γεγονότα της πόλη μας.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε ios και android και θα είναι δωρεάν.

Εμείς το είπαμε εδώ και 3 χρόνια…Η ONLINE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΕΙ.

 

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία OtherView Marketing Solutions για την άψογη συνεργασία που έχουμε αυτά τα 2,5 χρόνια.

Σχετικά νέα

X
Translate »