Επιχειρήσεις

Ένα Beauty Bar με αμερικάνικη φιλοσοφία στην πόλη μας

Τα τελευταία χρόνια τα κέντρα spa, έχουν αναπτύξει μια αξιόλογη επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες στο κοινό.

Μια νέα άφιξη η οποία διαφέρει απ’ ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής στον τομέα,  έχει φτάσει στην πόλη μας. Ένα concept διαφορετικό από τα συνηθισμένα όπου το βασικό του στοιχείο έχει να κάνει με θέματα ομορφίας αλλά και περιποίησης σώματος και προσώπου. Πρόκειται για το Blu Beauty Bar όπου παρέχει διάφορες υπηρεσίες για την γυναικεία περιποίηση  όμως έχει κάτι το ξεχωριστό σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Πως θα σας ακουγόταν να πηγαίνατε σε τέτοιο χώρο και να έχετε την ευκαιρία να μπορείτε να κάνετε τον καφέ σας, να ετοιμάσετε το ποτό σας, όπως εσείς το θέλετε;

 

To Blu Beauty Bar είναι ένας μεγάλος και  χαλαρός χώρος όπου στεγάζεται σε 2 ορόφους, όπου μια γυναίκα μπορεί να περάσει μια όμορφη μέρα στο συγκεκριμένο Bar με τις υπηρεσίες όπως θεραπείες προσώπου, μασάζ, αποτριχώσεις, τοποθέτηση βλεφαρίδων, microblanding, μακιγιάζ αλλά και νυμφικά πακέτα.

 

Τι το κάνει ξεχώριστό;

Σε θέματα γυναικείας περιποίησης  είχαμε ακούσει για αρκετά spa center, beauty center αλλά για beauty bar δεν έτυχε ούτε να δούμε αλλά ουτε και να ακούσουμε στην πόλη μας. Πρόκειται για μια νέα κατηγορία όπου προέρχεται από αμερικάνικο concept. Με το πρώτο άκουσμα της ονομασίας σε παραπέμπει σε κάποιου είδους μπαρ αλλά κάπου εδώ όπως φαίνεται, η καθημερινή έξοδος για καφεδάκι συναντά την προσωπική περιποίηση του σώματος. Έτσι γεννιέται μια νέα κατηγορία με τίτλο “Beauty Bar”. Εσείς έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ με φίλες καθώς η ομάδα του χώρου περιποιούνται τα νύχια σας ή κάνοντας όποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που παρέχεται στο χώρο.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου ζει στην Αμερική, ενώ η υπεύθυνη του χώρου σπούδασε αισθητική στην Αμερική. Κάπως έτσι το συγκεκριμένο concept έφθασε και στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην πόλη μας.

 

Σε συνομιλία που είχαμε με την υπεύθυνη του χώρου Κυρία Ορθοδοξία Μιχαήλ μας ανάφερε ότι το Blu Beauty Bar είναι η νέα πρόταση στην πόλη για την γυναικεία περιποίηση αλλά και την απώλεια του stress. Η ομάδα του χώρου αποτελείται από έμπειρες επαγγελματίες στο τομέα της αισθητικής αλλά επίσης σημειώνεται ότι παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής  ποιότητας όπως για παράδειγμα εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου με προϊόντα από την Dalton Marine Cosmetics με κύρια συστατικά το θαλασσινό νερό, το στρείδι, τα όστρακα, το πλαγκτόν και το χαβιάρι τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν σαν ένα σιντριβάνι νεότητας.

 

 

Πιο συγκεκριμένα στο χώρο παρέχονται οικονομικές υπηρεσίες όπως σουηδικό μασάζ για 60 λεπτά στην τιμή των 20,00 Euro, αποτρίχωση σε όλο το σώμα 19,00 Euro, συντήρηση βλεφαρίδων 15-25,00 Euro, νυφικό πακέτο στη τιμή των 190,00 Euro και άλλα πολλά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 24 366 266
Web: www.blubeautybar.com 
Facebook: Blu Beauty Bar

 

Απόλαυσε και εσύ μια διαφορετική υπέροχη εμπειρία στο Blu Beauty Bar το οποίο ήρθε να αλλάξει ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »