Going out

Ένα φεστιβάλ χαράς και προσφοράς, στην πόλη μας

Ένα Φεστιβάλ χαράς και αγάπης για ενίσχυση του Φιλανθρωπικού – Εθελοντικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή».

Η Πετρολίνα θα πραγματοποιήσει το 3ο Φεστιβάλ Προσφοράς, ένα Φεστιβάλ με φιλανθρωπικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα από τις 15:00 μέχρι τις 23:00.

Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ χαράς και προσφοράς για όλη την οικογένεια, με ζωντανή μουσική, πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, φαγητό, διαγωνισμούς, δώρα και εκπλήξεις. Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια θα είναι δωρεάν.

Μάλιστα στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα με DJs και live links, εμφάνιση της ομάδας κρουστών Batukinio, της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Λάρνακας και μεγάλη συναυλία των Onirama.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών που θα υπάρχουν στο χώρο θα διατεθούν για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Εθελοντικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή». Ο Οργανισμός αποτελείται από εν ενεργεία και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές από όλες τις πόλεις και ομάδες της Κύπρου με κύριο μέλημα την φιλανθρωπία και την οικονομική στήριξη προς όσους έχουν ανάγκη.

Πάμε να διασκεδάσουμε με αγαπημένους ποδοσφαιριστές, με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, με ζωντανή μουσική και χορό.

Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • E-mail:

Σχετικά νέα

X
Translate »