Going out

Ένα φεστιβάλ με vespa, street food, cocktail και μουσική, που το απόλαυσε όλη η πόλη

Το ραντεβού δόθηκε στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Ευρώπης. Εκεί στήθηκε ένα πανέμορφο σκηνικό με μουσική από τον MIX Fm με τους Djs: Claudio & Marcos, ποτά από το Lost + Found Drinkery και το Rum Tree, υπέροχο street food από το The Potbelly, το healthy Solar Kitchen Bar και το Aglio, Olio E Peperoncino – catering services.

Στα συν βάλε και το ιταλικό παγωτό από το Gelateria di Gusto

7η Παγκύπρια συνάντηση Vespa/Lambretta στη Λάρνακα. Ευχαριστούμε όλους.

Posted by Petros Petrou on Sunday, April 29, 2018

Οι πρώτες Vespa & Lambretta άρχισαν να καταφθάνουν και σύντομα 300 και πλέον ”κούκλες” άλλες τελευταία μοντέλα και άλλες από άλλες εποχές γέμισαν με χρώμα την πλατεία. Ο κόσμος ήταν εκεί να απολαύσει το μοναδικό θέαμα, να δει από κοντά τις θρυλικές μοτοσυκλέτες και φωτογραφηθεί ενώ παράλληλα πάρταρε σε αυτό το μοναδικό Κυριακάτικο event.

Την εκδήλωση απόλαυσαν και οι μικροί μας φίλοι  με τη συμμετοχή του Triclus Cyprus – Eco Fun for kids, με τα μοναδικά και διασκεδαστικά τρίκυκλα για παιδιά!

Posted by Kyriacos Procopiou on Sunday, April 29, 2018

 

Όσοι βρέθηκαν σήμερα στην πλατεία Ευρώπης έζησαν μια αλλιώτικη εμπειρία και ήταν από τα events που απολαμβάνουμε να βλέπουμε στην πόλη μας και ευχαριστούμε τους διοργανωτές που επέλεξαν την πόλη μας για τη διοργάνωση.

Posted by Larnaka News on Sunday, April 29, 2018

 

Πιο κάτω ακολουθεί απολαυστικό φωτογραφικό υλικό της σελίδας μας από την εκδήλωση.  Απολαύστε το.

Σχετικά νέα

X
Translate »