Κοινωνία

Ένα πρόγευμα… διαφορετικό!

Η 5η Δεκεμβρίου, καθιερωμένη ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού από τα Ηνωμένα Έθνη, αποτελεί τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών αλλά και μια παρότρυνση του κοινού προς τον εθελοντισμό και την αφιλόκερδη προσφορά.

Στα πλαίσια λοιπόν της Εβδομάδας Εθελοντισμού, 1 – 8 Δεκεμβρίου, μια πρωτοβουλία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβούλιου Εθελοντισμού, ο Όμιλος Εταιρειών Ορθοδόξου συμμετείχε ενεργά στον εθελοντισμό με την παρουσία υπαλλήλων του στο Ειδικό Σχολείο Λάρνακας Άγιος Σπυρίδωνας το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου.

Η εθελοντική τους ενέργεια ήταν η παρασκευή και ετοιμασία πρωινού για όλα τα παιδιά του ειδικού σχολείου.

Η υπέροχη αυτή συνάντηση, τελείωσε με μια ξενάγηση του χώρου, που εκτός από μεγάλους και μικρούς, ήταν γεμάτη απέραντη αγάπη και ενθουσιασμό για τα Χριστούγεννα!

Ο Όμιλος Εταιριών Ορθοδόξου αποτελείται από 11 εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και Βουλγαρία. Στην Κύπρο λειτουργούν 4 υποκαταστήματα, με επιπλέον γραφείο στον Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας “Γλαύκος Κληρίδης”, ενώ τα κεντρικά γραφεία στεγάζονται στη Λάρνακα. Ο όμιλος προσφέρει τουριστικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες ενώ δραστηριοποιείται και στον τομέα των αερομεταφορών, της εξεύρεσης προσωπικού και εργασίας αλλά και στον τομέα εστίασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του ομίλου www.orthodoxou.com

Σχετικά νέα

X
Translate »