Νέες Αφίξεις

Ένα νέο μπεργκεράδικο στην πόλη μας για αληθινούς burger lovers!

Αποτελεί το new entry της Λάρνακας στο χώρο του φαγητού, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσει και τις δικές σου εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Ο λόγος για το Big Bun, το μαγαζί που εδώ και μόνο λίγες ημέρες σού φτιάχνει homemade burgers, στην πολυσύχναστη πλέον οδό Κλεάνθη Καλογερά στη Λαϊκή Γειτονιά της Λάρνακας.

Το όμορφο design του καταστήματος, η (dine ine και take away) φιλοσοφία του και το άκρως εξυπηρετικό προσωπικό του, ο value for money χαρακτήρας του και φυσικά το ποιοτικό και ολόφρεσκο burger του, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα το μετατρέψουν σε σημείο συνάντησης κάθε burger lover.

Αρκεί μόνο να σου πω ότι το burger που απολαύσεις εδώ θα φτιαχτεί από φρέσκο βοδινό κιμά που παραλαμβάνεται καθημερινά από τον κρεοπώλη της γειτονιάς, φρέσκα λαχανικά κατευθείαν από την αγορά και το μοναδικό τους φρέσκο ψωμάκι.

Εξάλλου, τα υλικά είναι μόνο η αρχή!

Στο μενού του λοιπόν θα βρεις 9 επιλογές burger, από το κλασικό αμερικανικό (cheddar, μαρούλι, κρεμμύδι και Smoked Mayo) μέχρι το Chilli, το Dirty Egg, το BBQ και το Greek με φέτα! Ακόμα, ανάμεσά τους θα βρεις και δύο επιλογές με κοτόπουλο, το Hot Chic και το Local Chic.

Την επιλογή σου θα την συνοδεύσεις με τις τηγανητές πατάτες, που διατίθενται σε τρεις εκδοχές: κλασικές, με μπέικον και τυρί ή με μπέικον, τυρί και αβγό.

Οι μοναδικές συνταγές και σάλτσες τους, θα σε μάθουντι σημαίνει αληθινό Burger!

Σου έτρεξαν τα σάλια; Πάμε να το δοκιμάσουμε.

Τηλ. 24 104467.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Σχετικά νέα

X
Translate »