Νέες Αφίξεις

Ένα μουσείο για χωρισμένους ετοιμάζεται στη Λάρνακα

Ένα μουσείο για… χωρισμένους, ναι καλά διάβασες ετοιμάζεται στην Κύπρο και αναζητεί εκθέματα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ιδέα ενός μουσείου χωρισμένων δεν είναι καινούργια αλλά προέρχεται από την Κροατία και το Λος Άντζελες όπου ήδη υπάρχουν δύο τέτοια μουσεία. Πρόκειται για το Museum of Broken Relationships και βασίζεται στα εκθέματα που οι ίδιοι οι χωρισμένοι στέλνουν στο μουσείο μαζί με την μικρή ιστορία του αντικειμένου.


Το Μουσείο Διαλυμένων Σχέσεων στο Ζάγκρεπ της Κροατίας 

Το μουσείο στην Κύπρο θα λέγεται International Museum of Broken Relationships θα έχει διεθνή χαρακτήρα και θα βρίσκεται στην κοινότητα της Χοιροκοιτίας στην επαρχία Λάρνακας. Θα είναι ιδιωτικό και αναζητεί εκθέματα.

Είσαι χωρισμένος; Γίνε μέρος του Μουσείου
Το International Museum of Broken Relationships της Κύπρου αναζητεί εκθέματα. Αν έχεις χωρίσει και έχεις στην κατοχή σου κάποιο αντικείμενο που σηματοδοτεί αυτή την πρώην σχέση και έγινε ίσως μέρος ή αφορμή του χωρισμού μπορείς να το παραχωρήσεις ανώνυμα στο μουσείο μαζί με την μικρή του ιστορία. Για να στείλεις το αντικείμενο και να πεις την ιστορία σου επικοινώνησε είτε με inbox μήνυμα στη σελίδα του μουσείου είτε στο mail brokenrelationshipcy@gmail.com.

Η υπόθεση του Διεθνούς Μουσείου των Διαλυμένων Σχέσεων είναι απλή. Οι άνθρωποι δίνουν μικρά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν κάποιο είδος αποτυχημένης προσωπικής σχέσης μαζί με μια σύντομη περιγραφή.

Μερικά κομμάτια είναι συναισθηματικά. Ορισμένοι είναι λυπημένοι. Μερικά είναι αστεία. Αλλά όλοι τους καταγράφουν την ανθρώπινη κατάσταση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Γράψε τη δικιά σου αποτυχημένη σχέση μέσα σε λίγες γραμμές και θα μείνει για πάντα στην Ιστορία στο δικό μας Μουσείο.

Πάρε μία ιδέα από τα εκθέματα 

Πηγή: timeoutcyprus.com

Σχετικά νέα

X
Translate »