Breaking News

Stories

Ένας γεωργός όταν έμαθε ότι υπάρχουν συμμαθητές του γιου του που πεινάνε, έκανε κάτι εξαιρετικό!

Ο Τζόναθαν Λόουερ είναι ένας επιτυχημένος αγρότης που ζει στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Είναι ιδιοκτήτης ενός μεγάλου αγροκτήματος που βρίσκεται σε μια αγροτική περιοχή έξω από την Ιντιανάπολις και κάθε χρόνο πουλάει περίπου 300.000 κιλά τρόφιμα.

Κάποια μέρα ο γιος του Τζόναθαν επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο. Όταν ο Τζόναθαν τον ρώτησε πως ήταν η μέρα του, άκουσε κάτι που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε καν να φανταστεί.

«Ήρθε το μεσημέρι στο σπίτι από το σχολείο και μου είπε ότι υπάρχουν συμμαθητές του που πεινάνε. Που δεν έχουν να φάνε ούτε στο σπίτι αλλά ούτε και στο σχολείο».

Κάτι που ακούγεται περίεργο αφού η περιοχή τους είναι αγροτική με πολύ μεγάλες καλλιέργειες. Ο Τζόναθαν προβληματίστηκε τόσο από αυτό που του είπε ο γιος του, που αποφάσισε να κάνει κάτι.

Και αυτό που σκέφτηκε ήταν πραγματικά θαυμάσιο. Ο Τζόναθαν αναδιάρθρωσε το αγρόκτημα του από την αρχή. Πλέον αντί να καλλιεργεί για να πουλάει και να βγάζει κέρδος, καλλιεργεί για να προσφέρει τρόφιμα σε συσσίτια, σε εράνους, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε άπορες οικογένειες. Όπου δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε.

Σήμερα ο Τζόναθαν προσπαθεί να ενθαρρύνει και άλλους αγρότες να κάνουν το ίδιο..

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά νέα

X
Translate »