Εκπαίδευση

Έμιλη Στεργίδη και Μαρίνα Κίτρου διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ζωγραφικής της Cyta

Με 1119 συμμετοχές και 21 βραβεία έληξε ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Cyta  «Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!»  

Με επιτυχία έληξε ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής που διοργάνωσε η Cyta, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με θέμα «Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!».

Η Cyta παρέλαβε 1119 σχέδια από μαθητές της Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η επιλογή των 21 έργων (τρία από κάθε ηλικιακή ομάδα) που διακρίθηκαν έγινε από Κριτική Επιτροπή, την οποία απάρτιζαν άτομα με γνώσεις και εμπειρία στις καλές τέχνες από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τη Cyta και επιλέγηκαν τρία (3) σχέδια από κάθε ηλικιακή ομάδα.

Ανάμεσα στους διακριθέντες ήταν και 2 κορίτσια από την πόλη μας και πρόκειται για τις μαθήτριες της Προδημοτικής Τάξης, Έμιλη Στεργίδη και Μαρίνα Κίτρου, οι οποίες φοιτούν στο νηπιαγωγείο ”Τα Λολιτάκια”.

Οι 2 μαθήτριες ξεχώρισαν για τις απίθανες ζωγραφιές τους που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό που διοργάνωσε η CYTA σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού “Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!”

Η σελίδα μας συγχαίρει τις 2 μαθήτριες για την επιτυχία και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο και φυσικά να τις χέρονται οι γονείς τους.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »