Breaking News

Αθλητικά Νέα

Έκλεισε στην Ελλάδα το απίθανο deal: Παίκτης της Γιουβέντους ο Ρονάλντο!

Ρεάλ και Γιουβέντους έδωσαν τα χέρια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ντυθεί στα μπιανκονέρο για την επόμενη τετραετία. Στα 105 εκατ. η μεταγραφή, σε λίγες ώρες η ανακοίνωση και την Τετάρτη τα ιατρικά!

Λίγη ώρα νωρίτερα κυκλοφορούσε ότι Γιουβέντους και Ρεάλ είχαν συμφωνήσει στη μετακίνηση του Κριστιάνο, αλλά πλέον κυκλοφορεί παντού ως οριστική συμφωνία που δεν χαλάει. Γι’ αυτό άλλωστε ταξίδεψε και ο Αντρέα Ανιέλι στην Ελλάδα για να συναντήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο Ρονάλντο γίνεται παίκτης της Γιούβε και οι Μαδριλένοι θα λάβουν 105 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα κυκλοφορούν και λεπτομέρειες για τη συμφωνία και το συμβόλαιο του CR7. Αυτό θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών και για κάθε ένα από αυτά θα λαμβάνει 30 εκατ. ευρώ καθαρά. Σίγουρα θα υπάρχουν και διάφορα μπόνους επίτευξης ομαδικών και ατομικών στόχων, αλλά αυτά ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει.

Η Ρεάλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι σεβάστηκε την απόφαση του ποδοσφαιριστή. Αναμένεται και η ανακοίνωση από πλευράς της Γιουβέντους, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά ένα από τα σημαντικότερα deals στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Την Τετάρτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα περάσει ιατρικά.

H ανακοίνωση της Ρεάλ:

Σχετικά νέα

X
Translate »