Aστυνομικά νέα

Έκλεισαν για την κυκλοφορία οι 2 λωρίδες του αυτοκινητόδρομου παρά την Ορόκλινη

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, στον αυτοκινητόδρομο Αγιας Νάπας – Λάρνακας, στο ύψος της Ορόκλινης, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα.

«Έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων» αναφέρουν πολίτες που βρίσκονται στο σημείο με πολλές αναφορές να κάνουν λόγο για κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Στο σημείο σπεύδουν μέλη της Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο αφού σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες υπάρχουν δυο τραυματίες.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της αναφέρει:

“Λόγω τροχαίας σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά την Ορόκλινη, έχουν κλείσει για την κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες του δρόμου.

Τα οχήματα, διοχετεύονται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου. Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί. Προτρέπονται επίσης, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών”.

Σχετικά νέα

X
Translate »