Breaking News

Going out

Έκθεση φωτογραφίας στη Λάρνακα από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Move – Motivating Others through Voices of Experience»που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων «Θρασύβουλος Θρασυβούλου» (Γρηγόρη Αυξεντίου 27, Πλατεία Ακροπόλεως Λάρνακα).

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες που βραβεύτηκαν και διακρίθηκαν στο διαγωνισμό φωτογραφίας που διεξάχθηκε από 15 Μαρτίου μέχρι 15 Νοεμβρίου 2016.  Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έγινε εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, τέως Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας.

Περισσότερες από 470 συνολικά φωτογραφίες υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό και αυτό φανερώνει το έντονο και μεγάλο ενδιαφέρον των νέων που μέσα από τις φωτογραφίες κλήθηκαν να αντικατοπτρίσουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις ιδέες και την αντίληψη της σημερινής πραγματικότητας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Παναγιώτης Σεντώνας.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα γίνει και η βράβευση των νικητών του φωτογραφικού διαγωνισμού.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Για κράτηση θέσεων ή πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Λάρνακας (τηλ.: 24-822580, e-mail: kepli.larnaca@onek.org.cy).

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »