Αθλητικά Νέα

Άτυχος ο Μιχάλης Μανώλη που σήκωσε ξανά την Κυπριακή σημαία στο Χονγκ Κονγκ

Όταν ένα παιδί από τη Λάρνακα φτάνει στο σημείο να αντιμετωπίζει έναν από τους μεγαλύτερους εν ενεργεία αθλητές στο Muay Thai και να σηκώνει την Κυπριακή σημαία στο μεγαλοπρεπές Star Hall του Χονγκ Κονγκ τότε τα λόγια περισσεύουν και το όποιο αποτέλεσμα πάει σε 2η μοίρα.

Ο Μιχάλης Μανώλη προετοιμάστηκε πολύ για το συγκεκριμένο αγώνα, όμως στον αγώνα της Τρίτης απέναντι στον Singmnee Kawsamrit στάθηκε άτυχος καθώς στο 2ο γύρο υπέστη θλάση και έχασε τον αγώνα. Μέχρι το σημείο του τραυματισμού του ο Μιχάλης στεκόταν πολύ καλά και έδειχνε πως θα μπορούσε να πάρει μακριά τον αγώνα.

Σίγουρα η εμπειρία μετρά από μόνη της και παρά την ατυχία του Μιχάλη είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να ζήσει παρόμοιες εμπειρίες.

Σε σχετική του ανάρτηση στο facebook ο συμπολίτης μας μαχητής έγραψε:

«Εχθές είχα την τιμή να αγωνιστώ απέναντι σε έναν ζωντανό θρύλο τον Singmnee Kawsamrit.

Ξεκίνησα καλά, όμως η εμπειρία του αντιπάλου μου με πάνω από 450 αγώνες στο βιογραφικό του με κέρδισε.

Τίποτα για το οποίο να νιώθω άσχημα. Ήξερα πως ήταν μια σκληρή μάχη και μια μεγάλη πρόκληση. Ήθελα να δοκιμαστώ και το έκανα και ήταν μεγάλη εμπειρία!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, την οικογένειά μου και το ‘Sumalee Boxing Gym’ για όλη την υποστήριξη στα καλά και άσχημα.

Είναι από τις φορές που βλέπεις ποιος πραγματικά σε νοιάζεται.»

Σχετικά νέα

X
Translate »