Επιχειρήσεις

Άγιος Δομίνικος – Πούντα Κάνα: H απόλυτη Survivor εμπειρία

Εξερευνήστε την χώρα που μάγεψε τον Χριστόφορο Κολόμβο και βιώστε την απόλυτη εμπειρία του Survivor. Αναχωρήστε από Κύπρο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο και ανακαλύψτε την άγρια φυσική ομορφιά του νησιού με τις παρθένες παραλίες. Μια περιπετιώδης εμπειρία με διαμονή στην τουριστική περιοχή της χώρας Πούντα Κάνα και στα All Inclusive υπερπολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Ένας προορισμός που θα σας μαγέψει με τα κρυστάλλινα, νερά, τους πανύψηλους κοκκοφοίνικες και φυσικά την ομορφιά της ζούγκλας και των καταρρακτών του. Μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει Survivor, πειρατές της Καραϊβικής, περιπέτεια, και που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

 

 

Συνδυασμός Ταξιδιού
Συνδυάστε το ταξίδι σας με Μαδρίτη ή Αμερική. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε επέκταση του ταξιδιού σας με επιπλέον μέρες στη Μαδρίτη ή τη Βαρσοβία.


Οι δικές μας προτάσεις
Καταδύσεις σε κοραλλιογενείς ύφαλους ή ζήστε την εμπιερία του Underwater Sea Walk
Κολύμπι με δελφίνια
Οδηγήστε τα Beach buggies
Χαλαρώστε στα Spa Resorts


Καιρός
Ο καιρός είναι αρκετά σταθερός, με μια μέση θερμοκρασία 26 °C. Η πιο ζεστή περίοδος διαρκεί από τον Απρίλιο μέχρι το Νοέμβριο, και κατά τη διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία μπορεί να φθάσει τους 32 °C. Από το Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι περίπου 20 °C.


Γλώσσα
Επίσημη γλώσσα είναι τα Ισπανικά. Τα Αγγλικά και πολλές άλλες γλώσσες ομιλούνται στα θέρετρα και τα κοντινά εστιατόρια, μπαρ, ντίσκο, εμπορικά κέντρα, κ.λπ.


Νόμισμα
Πέσο Δομινίκας (DOP)
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Ευρώ για τις αγορές σας. Χρησιμοποιήστε επίσης, με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.

 

 

 

Η εταιρεία Pluton Travel & Tours διοργανώνει 10ήμερα πακέτα στον επίγειο παράδεισο του Άγιου Δομίνικου με τιμές που ξεκινούν από €1695,00.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες του πακέτου

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24 821 777

 

Φωτογραφίες από τον Άγιο Δομίνικο

Σχετικά νέα

X
Translate »