Αναπτυξιακά Έργα

Τα τρία νέα έργα της Quality Group που θα ενισχύσουν την τοπική ανάπτυξη

Της Άντρης Πογιατζή

Η εταιρεία Quality Group συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα μελλοντικά της έργα  στην πόλη μας.

Με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η εταιρεία στην ιστοσελίδα της βλέπουμε ότι πρόκειται για τρία πολύ εντυπωσιακά έργα αφού με τη δημιουργία τους η πόλη μας θα αναβαθμιστεί περισσότερο στον τομέα της ανάπτυξης.

Τα νέα έργα της εταιρείας αποτελούν  το Best Western, το QN Kition και το Radisson Beach Resort.

Best Western

Το Best Western Hotels & Resorts  είναι μια παγκόσμια βραβευμένη ομάδα ξενοδοχείων η οποία βρίσκεται σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές που προσφέρουν διαμονή για όλους τους τύπους πελατών. Το Executive Residency του Best Western προσφέρει στους πελάτες την τέλεια διαμονή που συνδυάζει ξενοδοχείο και σπίτι ταυτόχρονα.  Το  Best Western θα βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας, πολύ κοντά από την παραλία των Φοινικούδων και 10 λεπτά από το Αεροδρόμια Λάρνακας.

Πρόκειται για ένα 14όροφο κτίριο που θα απαρτίζεται από 45 διαμερίσματα πρώτης κατηγορίας όπου οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύουν πανοραμική θέα στη θάλασσα από τα δωμάτια τους.

QN Kition

Το QN Kition θα αποτελεί το ψηλότερο κτήριο στη Λάρνακα και θα βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Λάρνακας, στις Φοινικούδες. Με συνολική έκταση 23,000m²  το νέο κτήριο θα χαρακτηρίζετε από μια μοναδική και μοντέρνα αρχιτεκτονική όπου όλα τα δωμάτια θα έχουν θέα στη θάλασσα.

Radisson Beach Resort

Το Radisson Beach Resort θα λειτουργήσει στο χώρο του υφιστάμενου Princess Beach Hotel και η εταιρεία Quality Group θα αναλάβει την πλήρη ανακαίνιση του.  Θα αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για διακοπές τόσο για μια  παρέα  όσο και για μια οικογένεια. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση αφού θα απέχει λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και σε κοντινή απόσταση από το υπό ανέγερση Radisson Blu στον κυκλικό κόμβο λιμανιού.

Επιμέλεια
Άντρη Πογιατζή
(Δημοσιογράφος)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »